ett steg i taget...

Direktlänk till inlägg 19 juli 2009

Söndag igen o shoppingdag

Av Emma - 19 juli 2009 11:07

Idag vart de söndag igen, o söndagsångesten har inte kommit än. Den kommer la, e trött på att gå upp tidigt varje morgon när alla andra e lediga. O dessutom ha ont o må illa varje morgon (Fy), o nej jag e inte gravid.

Det jag tycker är jobbigt är inte själva jobbet för där trivs jag så ini bomben, tyvärr säger jag eftersom det e ett sommarjobb o jag får inte vara kvar är sen. Men helt underbara kollegor har jag. Jag vet nu vad jag vill jobba me o de e rehab, så som jag jobbar nu :). Alltid ngt, jag vet vad jag vill jobba med, men vet fortfarande inte i vilken stad. E fortfarande så förvirrad, var ska jag ta vägen?

Min tjänst tar slut 28 aug, då har jag heller ingen lgh här uppe. Men jag har ju lgh kvar i Jkpg så får la flytta till den tills jag får ett jobb o vet vart jag ska ta vägen, men allt de här eviga flyttandet. Kanske en dag kan jag rota mig i en stad, vi får la se när den dagen kommer.


Denna helgen är min kära bror här o hälsar på :) Lagom då att jag ligger i smärtor (börjar småt undra om jag förtjänar de). Men försöker hålla humöret uppe o gå på starka tabletter så jag orkar hitta på så mycket som möjligt med honom när han ändå e här.

I fredags gick vi lite på stan, åt ute på en mysig restaurang vid ån, sen (pga mina smärtor o min trötthet), hyrde vi en film och bara tog det lugnt. Vi såg Benjamin Buttons otroliga liv (eller nåt), mycket bra film. Jag orkade hålla mig uppe till 23.30, sen mådde jag så illa av trötthet så jag gick o la mig, kollade klart på filmen lördag morgon istället.

Igår cyklade vi runt i staden, kollade i den stora o fina kyrkan, åt glass vid ån. Senare på kvällen spelade vi minigolf med alla myggen, sen tog vi en öl/cider vid ån o sen gick vi o hyrde en film, åt toast o jag åt såklart godis. Filmen vi såg igår var "vi hade iallafall tur med vädret". inte lika bra denna filmen, men några skratt fick man ju.

Idag ska vi åka till Gränby centrum o shoppa lite, o sen till Ikea. Jag måste ha en helfigursspegel. Vet ej hur jag har klarat mig utan sens Johanna flyttade.


Nepp, måste göra mig klar nu så vi kan dra oss. Brorsan sitter o vänta på mig. Men som en tidsoptimist man e... haha.


Kan återkomma mer sen vad som händer i veckan.

___________________________________________________________________ 

Miss You! 
ANNONS
 
Emma

Emma

21 juli 2009 21:46

Heej! Så du har också blivit en "bloggagratis" - tjej;) Det är helt okej med mig, jag tycker inte jag gör annat än jobbar men det är roligt och jag trivs bra på mitt sommarjobb.
Jag vill så gärna komma uppåt men tyvärr tror jag inte tiden räcker till MEN jag vill gärna träffa dig när du kommer ner där v.33 Så det ska vi klämma in i planeringen tycker jag:)
Hur är allt med dig och jobbet?

Kram!

http://www.starliight.bloggagratis.se

 
Madde

Madde

24 augusti 2009 22:46

Svar från min blogg: Ja, de suger. vet vilka problem ja hade när ja var arbetslös :(. Dom vill att du ska fylla i alla papper o skit o sedan kopior mm för att man ska tröttna och istället ge fan i att ansöka. Men du har rätt att få en person som hjälper dig att fylla i de papperna :) Gå ner till AMS o kräv de. Det är deras skyldighet :)

Ang vux. Jag får börja läsa när som, för lärarna går lite utanför ramarna ;) Har haft samma under en lång tid och vi går väldigt bra överens. Jag börjar plugga och ca 1 månad senare får jag reda på att jag kom in haha :)

http://pottsorkens.blogspot.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Emma - 7 april 2012 23:19


" Jag är med och tävlar inne hos Elina om ett presentkort från Cutiepie.se".   ...

Av Emma - 7 april 2012 23:13


"Jag tävlar om ett paket namnnappar från namnnappen.se inne hos Elina"     ...

Av Emma - 7 april 2012 23:00

Alla hos bloggmamman Annika med sina 5 barn. Direktlänk: http://nilssonpettersson.blogg.se/category/pagaende-tavlingar.html   Tävling 1: Krypmuddar från Kalle Kryp   Tävling 2: Saker från Kläppi         ...

Av Emma - 29 oktober 2011 20:17


 

Av Emma - 16 oktober 2011 17:24


"Jag tävlar om ett presentkort värt 200kr hos Babyfiltar.com, hos Familjen Pettersson. Tävlingen hittar du HÄR"     ...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se