ett steg i taget...

Direktlänk till inlägg 4 september 2009

Morfar möter Vincent

Av Emma - 4 september 2009 12:25

Detta är mitt bidrag till LaFotos fototävling : http://metrobloggen.se/jsp/public/index.jsp?article=19.2398580


Fotot föreställer min morfar som för första gången träffar sitt första barnbarnsbarn Vincent, snart 4 månader. Morfar har svår demens och har ingen aning om vem detta lilla söta barn är, men likväl tar han detta i sin famn så barnkär som han är och gosar för fullt och pussar lilla Vincent på huvudet - en minnesvärd bild. 

Sedan lägger han huvudet på sné och tittar på min kusin (Vincents mamma) o frågar; "men, vem e du egentligen". Alla frågor kommer alltid numera med det välkända vecket i pannan och huvudet på sné.

 
ANNONS
 
Ingen bild

Madelen

9 september 2009 14:33

Haha jag var inte rädd för de juh :) Ja Carina Elin o Frida drev juh med alla om de :P I rådhusparken när de räknades ner så skrek vi NU GÅR JORDEN UNDER hah :D De var ju på skämt som jag/vi trodde de :P

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Emma - 7 april 2012 23:19


" Jag är med och tävlar inne hos Elina om ett presentkort från Cutiepie.se".   ...

Av Emma - 7 april 2012 23:13


"Jag tävlar om ett paket namnnappar från namnnappen.se inne hos Elina"     ...

Av Emma - 7 april 2012 23:00

Alla hos bloggmamman Annika med sina 5 barn. Direktlänk: http://nilssonpettersson.blogg.se/category/pagaende-tavlingar.html   Tävling 1: Krypmuddar från Kalle Kryp   Tävling 2: Saker från Kläppi         ...

Av Emma - 29 oktober 2011 20:17


 

Av Emma - 16 oktober 2011 17:24


"Jag tävlar om ett presentkort värt 200kr hos Babyfiltar.com, hos Familjen Pettersson. Tävlingen hittar du HÄR"     ...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se