ett steg i taget...

Direktlänk till inlägg 22 oktober 2009

Torsdag

Av Emma - 22 oktober 2009 16:09

Nu är det torsdag igen. Jag har tvättat idag. Nu ska jag ta mig lite mellanmål för att sedan gå eller rättare sagt cykla iväg till gymnastikhallen där jag är ledare inom barngymnastik.

Igår var jag på intervju för ett arbetsterapeutjobb i Enköping och samtidigt hälsade jag på hos Lisa som fö (om jag får jobbet) kommer bli min nya kollega. Efter det var det onsdags/tjejfika med tjejgänget, som alla andra onsdagar. Denna gången var vi hos Marlene och vi fick kanelbullar - MUMS! Har blivit en otroligt bra tradition med onsdagsfikat, numera då vi också kolla på Bonde söker fru.

Annars flyter allt på som vanligt i mitt liv.


Vill också skänka en tanke till Jennie, stora Kramar till dig! Jag håller alla mina tummar och tår för att du tar dig igenom detta. Av två onda ting hoppas jag inte att de e cancer du fått. 


Här kommer också veckans bidrag till LaFotos tävling. Var inte med förra veckan, för hade inte ngt bra bild som jag kunde deltaga med. Denna veckan är temat HÖST och det har jag en fin bild på. Trots att hösten e jobbig och lång så kan man inte klaga på alla fina färger :).

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Emma - 7 april 2012 23:19


" Jag är med och tävlar inne hos Elina om ett presentkort från Cutiepie.se".   ...

Av Emma - 7 april 2012 23:13


"Jag tävlar om ett paket namnnappar från namnnappen.se inne hos Elina"     ...

Av Emma - 7 april 2012 23:00

Alla hos bloggmamman Annika med sina 5 barn. Direktlänk: http://nilssonpettersson.blogg.se/category/pagaende-tavlingar.html   Tävling 1: Krypmuddar från Kalle Kryp   Tävling 2: Saker från Kläppi         ...

Av Emma - 29 oktober 2011 20:17


 

Av Emma - 16 oktober 2011 17:24


"Jag tävlar om ett presentkort värt 200kr hos Babyfiltar.com, hos Familjen Pettersson. Tävlingen hittar du HÄR"     ...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se