ett steg i taget...

Direktlänk till inlägg 9 november 2009

Måndag och jobbvecka

Av Emma - 9 november 2009 11:56

Imorrn börjar jag ett nytt jobb och jag kan ju säga att jag inte är jätteglad över just det jobbet, men man får vara glad att man fått ett jobb som man inte ens sökt och det löser sig säkert tillsist. Jag kanske till och med kommer att trivas - allt återstår och se. Får ge det en chans.

Idag ska jag tvätta och sen in till stan/stationen och köpa ett busskort. Svindyrt med busskort ju... suck. Och inte kul och köpa ett dyrt busskort när man varken har haft a-kassa eller lön på två månader. Minsta lilla utgift svider nu :/.


Här är iallafall mitt bidrag till LaFotos fototävling med veckans dema GRÖNSAKER. Kortet är taget på midsommarafton iår med en supergod grönsallad med allt gott i.

  

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Emma - 7 april 2012 23:19


" Jag är med och tävlar inne hos Elina om ett presentkort från Cutiepie.se".   ...

Av Emma - 7 april 2012 23:13


"Jag tävlar om ett paket namnnappar från namnnappen.se inne hos Elina"     ...

Av Emma - 7 april 2012 23:00

Alla hos bloggmamman Annika med sina 5 barn. Direktlänk: http://nilssonpettersson.blogg.se/category/pagaende-tavlingar.html   Tävling 1: Krypmuddar från Kalle Kryp   Tävling 2: Saker från Kläppi         ...

Av Emma - 29 oktober 2011 20:17


 

Av Emma - 16 oktober 2011 17:24


"Jag tävlar om ett presentkort värt 200kr hos Babyfiltar.com, hos Familjen Pettersson. Tävlingen hittar du HÄR"     ...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se