ett steg i taget...

Direktlänk till inlägg 29 januari 2010

Jag är tillbaka...typ

Av Emma - 29 januari 2010 18:55

Ja, jag vet jag har inte alls bloggat på jättelänge. Men jag har haft mina anledningar. Har bland annat vart i Alperna (se bild), var helt underbart.


  


Senast veckan har vart mycket jobbig, men jag tror jag börjar se slutet. Eller så går det väl bara uppåt för att snart gå neråt igen.


Jag är iallafall hemma i Jönköping/Barnarp denna helgen, kände att jag behövde det med tanke på vad som hände förra onsdagen. Orkar inte gå in mer på vad som hänt, är för jobbigt att prata om och det har vart tungt. Men det är bara och bita ihop och gå vidare. Ingen vet ju hur framtiden ser ut, men jag vågar verkligen inte hoppas för mycket.


På återseende när jag känner igen för att blogga. 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Emma - 7 april 2012 23:19


" Jag är med och tävlar inne hos Elina om ett presentkort från Cutiepie.se".   ...

Av Emma - 7 april 2012 23:13


"Jag tävlar om ett paket namnnappar från namnnappen.se inne hos Elina"     ...

Av Emma - 7 april 2012 23:00

Alla hos bloggmamman Annika med sina 5 barn. Direktlänk: http://nilssonpettersson.blogg.se/category/pagaende-tavlingar.html   Tävling 1: Krypmuddar från Kalle Kryp   Tävling 2: Saker från Kläppi         ...

Av Emma - 29 oktober 2011 20:17


 

Av Emma - 16 oktober 2011 17:24


"Jag tävlar om ett presentkort värt 200kr hos Babyfiltar.com, hos Familjen Pettersson. Tävlingen hittar du HÄR"     ...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se