ett steg i taget...

Direktlänk till inlägg 25 februari 2010

Var är våren?

Av Emma - 25 februari 2010 14:21

Ja, jag erkänner. Jag älskar snöiga vintrar, men nu räcker det. Nu ska det bli vår för nu är snart februari slut. Idag har de dock vart lite vårkänsla i luften - strålande sol och kvittrande fåglar. Tyvärr får jag inte njuta mycket av detta då jag är sjuk i feber. Men gick runt huset innan, slängde sopor och postade ett kort. Men de tog på kraftern må jag säga. Var helt utmattad när jag kom in och svetten rann av en samtidigt som man frös. Har druckit massa med vatten för törstig är jag iallafall.

Är både på gott och ont att man har sin lediga dag idag, är alltid så skönt att vara ledig, men att vara sjuk på sin lediga dag är inte lika skönt.

Jaja, tror inte jag blir så mycket mer sjuk som vanligt, det händer nångång ibland att jag blir lite halvsjuk, men det bryter aldrig ut riktigt. Så imorrn blir det jobb igen, men ska nog avboka ett hembesök i morgon eftermiddag, tror inte jag orkar det imorrn utan det får bli en lugn dag istället med administration (och fredagsfika såklart). Är inget akut ärende och jag vill ju inte smitta den lilla gubben och hans maka (om jag nu smittar).  

Btw, har fått ytterligare förlängt på jobbet, hade möte med chefen igår. Känns bra att jobbet är nöjda med mig iallafall så de vill ha kvar mig :). Fast å andra sidan, vad skulle de göra utan mig ;)?


Igår tog Sverige ytterligare ett GULD i OS. Vad glad jag blev då :D. Säger bara det Rickardsson, Olsson, Södergren och Hellner - WOW, vilka karlar och vilken prestation! Karlar med muskler i trikåer ;).

Mindre bra av Tre Kronor, vad sysslar de med egentligen? Bättre med Mårds som tränare, avskeda Gustafsson. Något annat som var kul också var att Finland vann över Tjeckien, vilken bravud :). Nu ska Finland möta USA, och då måste man ju bara heja på Finland. Bara för att det är ett grannland och för att Sverige är utslagna. Men jag tror ändå att finalen i hockeyn kommer att vara mellan USA och Kanada och Kanada kommer att vinna.

Men gud vad det är roligt med sport. Enda nackdelen med detta OS är att man får för lite sömn... haha.  


Bjuder på en liten bild från denna vinter. Denna bilden är tagen hemma hos mina föräldrar i söndags. De fick en trevlig överaskning när de kom hem efter en helg i Uppsala - bara att skotta bort ca 1m snö innan de kunde köra in på garageuppfarten med bilen. Efter detta kom det dock ännu mer snö så nu ser man inte köksfönstrena (de till höger) :P. Ser ni vår häck som går runt huset?

Fler bilder kommer :).

  

 
ANNONS
 
Ingen bild

Lia

28 februari 2010 11:10

Hej!
Håller med dig, nu får våren komma...är också trött på vintern. Vad trevligt att du fick förlängt på jobbet, du behövs ;).
Ha det bäst!
Kram

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Emma - 7 april 2012 23:19


" Jag är med och tävlar inne hos Elina om ett presentkort från Cutiepie.se".   ...

Av Emma - 7 april 2012 23:13


"Jag tävlar om ett paket namnnappar från namnnappen.se inne hos Elina"     ...

Av Emma - 7 april 2012 23:00

Alla hos bloggmamman Annika med sina 5 barn. Direktlänk: http://nilssonpettersson.blogg.se/category/pagaende-tavlingar.html   Tävling 1: Krypmuddar från Kalle Kryp   Tävling 2: Saker från Kläppi         ...

Av Emma - 29 oktober 2011 20:17


 

Av Emma - 16 oktober 2011 17:24


"Jag tävlar om ett presentkort värt 200kr hos Babyfiltar.com, hos Familjen Pettersson. Tävlingen hittar du HÄR"     ...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se