ett steg i taget...

Direktlänk till inlägg 28 februari 2010

Fler bilder från mitt barndomshem

Av Emma - 28 februari 2010 18:42

  Pappa skottar när inte snöslungan fungerar längre (för det är för mycket snö)     Fågelbordet på framsidan   Ser ni vår fina damm? Näh, man kan iallafall ana ett ljus mitt i snön, där till vänster   Finentrén har fått en fin snöallé   Ser ni badtunnan? Jo, den är där till höger, man kan ana den lite. Tror inte de har vart lika mycket badande den senaste tiden   

  

 
ANNONS
 
Jenniien

Jenniien

1 mars 2010 14:18

Sv: Menar du min topplista? Ja, den är bra, höhö.
Men jo, MJ finns på spotify. jag har massa! Här är adressen till min MJ lista; http://open.spotify.com/user/penniien/playlist/0SoJ3mHVsK5ZEhYn8tLvq7

Det är inte alla men väldigt många av hans låtar! 48 styken för att vara exakt. några är andra versioner, men inte alls många. Kolla in där.

Ja, jag vill ha vår nu, men ja, det kommer ju ta ett tag.. Och undra hur det blir när allt smälter, helt lerigt och sånt. uj.

Kram

http://jennietarkka.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Emma - 7 april 2012 23:19


" Jag är med och tävlar inne hos Elina om ett presentkort från Cutiepie.se".   ...

Av Emma - 7 april 2012 23:13


"Jag tävlar om ett paket namnnappar från namnnappen.se inne hos Elina"     ...

Av Emma - 7 april 2012 23:00

Alla hos bloggmamman Annika med sina 5 barn. Direktlänk: http://nilssonpettersson.blogg.se/category/pagaende-tavlingar.html   Tävling 1: Krypmuddar från Kalle Kryp   Tävling 2: Saker från Kläppi         ...

Av Emma - 29 oktober 2011 20:17


 

Av Emma - 16 oktober 2011 17:24


"Jag tävlar om ett presentkort värt 200kr hos Babyfiltar.com, hos Familjen Pettersson. Tävlingen hittar du HÄR"     ...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se