ett steg i taget...

Direktlänk till inlägg 3 mars 2010

Sömn ska väl pigga upp

Av Emma - 3 mars 2010 17:51

Oj, vaknade precis. Har för första gången på 3 dagar varit utanför dörren (förutom de 50m till brevlådan igår). Var och handlade lite mat för det hade sinat i kylen, ingen kunde handla åt mig igår så då sa Anton att han kunde göra det efter jobbet idag, men nu slipper han det. Jag vill ju inte be honom om något egentligen, han är sista utvägen liksom.

Iallafall, jag var och handlade och det tog mycket på krafterna. Åt lite sushi som jag köpt med mig hem och sedan däckade jag i soffan. Har nu sovit i 2h. Behövde nog det med tanke på febern, men är inte piggare för det. Ska gå och ta en alvedon nu så jag piggnar till. Vill ju gärna gå på onsdagsfikat. Får se om det finns några krafter till det, just nu är jag mycket skeptisk.


Yeh! Ikväll är det Greys-premiär :)

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Emma - 7 april 2012 23:19


" Jag är med och tävlar inne hos Elina om ett presentkort från Cutiepie.se".   ...

Av Emma - 7 april 2012 23:13


"Jag tävlar om ett paket namnnappar från namnnappen.se inne hos Elina"     ...

Av Emma - 7 april 2012 23:00

Alla hos bloggmamman Annika med sina 5 barn. Direktlänk: http://nilssonpettersson.blogg.se/category/pagaende-tavlingar.html   Tävling 1: Krypmuddar från Kalle Kryp   Tävling 2: Saker från Kläppi         ...

Av Emma - 29 oktober 2011 20:17


 

Av Emma - 16 oktober 2011 17:24


"Jag tävlar om ett presentkort värt 200kr hos Babyfiltar.com, hos Familjen Pettersson. Tävlingen hittar du HÄR"     ...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se