ett steg i taget...

Direktlänk till inlägg 4 mars 2010

Post UTAN räkningar

Av Emma - 4 mars 2010 14:59

Det är kul att få post med bara roliga saker i den. Idag kom det 1 paket och sedan 2 filmer från LoveFilm. Dessutom hämtade jag ett ytterligare ett paket på Schenkers utlämningsställe, det paketet var för stort för brevlådan. Kul med massa paket, blir ju lite av en födelsedag av det :).


Nu har jag ätit sushi till lunch, för andra dagen i rad så nu vilar jag middag i soffan innan tårtdejten. Mår faktiskt bättre idag, öven om det inte är på topp. Imorrn blir det att åka till jobbet där det är två viktiga punkter som fredagsfika och pizza till lunch och sedan bär det av till Borås för att träffa Jenny och Frida, vilken är veckans största höjdpunkt. Lova att du håller tummarna för att tågen går som de ska.


 
ANNONS
 
Evelina

Evelina

9 mars 2010 00:19

Hej Emma :)! Såg din kommentar i min blogg idag, alltid lika kul att få kommentarer från andra med endometrios.. Såg att du bor i Uppsala, själv har jag min karl där så är där rätt så ofta :). Ska du på årsmötet nu på lördag? Sköt om dig! Kram/Evelina

http://www.endounge.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Emma - 7 april 2012 23:19


" Jag är med och tävlar inne hos Elina om ett presentkort från Cutiepie.se".   ...

Av Emma - 7 april 2012 23:13


"Jag tävlar om ett paket namnnappar från namnnappen.se inne hos Elina"     ...

Av Emma - 7 april 2012 23:00

Alla hos bloggmamman Annika med sina 5 barn. Direktlänk: http://nilssonpettersson.blogg.se/category/pagaende-tavlingar.html   Tävling 1: Krypmuddar från Kalle Kryp   Tävling 2: Saker från Kläppi         ...

Av Emma - 29 oktober 2011 20:17


 

Av Emma - 16 oktober 2011 17:24


"Jag tävlar om ett presentkort värt 200kr hos Babyfiltar.com, hos Familjen Pettersson. Tävlingen hittar du HÄR"     ...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se