ett steg i taget...

Direktlänk till inlägg 10 mars 2010

Mysko det är med virus

Av Emma - 10 mars 2010 20:52

Så som rubriken lyder...Har ni funderat på det någon gång?

Jag brukar ju inte vara sjuk så nu måste jag beklaga mig lite. Och nej, jag räknar mig inte som sjuk trots min kroniska sjukdom, den är ju min vardag och det är ju jag så det vore väldigt konstigt att säga att man är sjuk hela tiden. Men man är ju rätt trött på att klaga hela tiden, när folk frågar säger man att det är bra, för det är lättare så och det är ju vad folk vill höra. Sen att man alltid kommer att ha ont är ju en annan sak, det är ju en vardag.


Jaja, tillbaka till funderingen om virus. Jag vart ju tidigare sjuk, hade feber och var mycket yr några dagar. Denna feber varade i 1.5 vecka och jag var 4 dagar av dessa hemma från jobbet. Jag hade bara feber och på grund av den mycket yr, inga andra symtom direkt. Sedan blev jag någorlunda frisk i helgen förutom att tröttheten såklart fanns kvar för att sedan på söndagen vakna med halsont som sedan var relativt okej på måndagen, men jag kände att allt inte var 100 och på tisdagen hade jag åter igen ont i halsen och det var då jag började känna av förkylningen. Nu är jag superförkyld. Hur kan det komma i två omgångar så?


Och jag som ska på arbetsintervju imorrn, hmm. Min hjärna fungerar ju inte som den ska, men de får gå som det går. Har jobbat denna veckan, fast jag inte borde. Jag mår pyton. Men eftersom jag var sjuk förra veckan kan man ju inte vara med och vara sjuk igen, fy vad samvetet säger emot.


Är i en svacka denna veckan med, särskilt efter en dröm jag hade i tisdags natt. Usch, att en dröm kan kännas så verklig och göra en så ledsen. Suck!


Nepp, nu börjar Greys Anatomy igen efter pausen. Sedan när det är slut ska jag gå och lägga mig, för sömn är ju trots allt den bästa medicinen. Sitter nu också med en kopp te med honung i, de gör gott det.


Fresten, har ni sett min fina blomma? Denna amaryllis fick jag förra julen av mamma och pappa. Efter att den blommat klart trivdes den inte särskilt bra och började vissna så jag klippte ned den. Sen var den praktiskt död, stackarn. Men nej då, jag hade hopp och det hoppet fick blomman att överleva för se hur fin den är nu, bara vänta på att blomman ska slå ut också :).

  

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Emma - 7 april 2012 23:19


" Jag är med och tävlar inne hos Elina om ett presentkort från Cutiepie.se".   ...

Av Emma - 7 april 2012 23:13


"Jag tävlar om ett paket namnnappar från namnnappen.se inne hos Elina"     ...

Av Emma - 7 april 2012 23:00

Alla hos bloggmamman Annika med sina 5 barn. Direktlänk: http://nilssonpettersson.blogg.se/category/pagaende-tavlingar.html   Tävling 1: Krypmuddar från Kalle Kryp   Tävling 2: Saker från Kläppi         ...

Av Emma - 29 oktober 2011 20:17


 

Av Emma - 16 oktober 2011 17:24


"Jag tävlar om ett presentkort värt 200kr hos Babyfiltar.com, hos Familjen Pettersson. Tävlingen hittar du HÄR"     ...

Ovido - Quiz & Flashcards