ett steg i taget...

Direktlänk till inlägg 22 april 2010

Tro, hopp och kärlek

Av Emma - 22 april 2010 19:44

Jag kan fortfarande se det framför mig. När vi låg där ihopslingrade och såg varandra rakt in i ögonen, inga ord behövdes. Det inte många dagar sedan, men det är inpräntat på näthinnan. Att jag då kunde se rakt in i dina ögon och läsa dig rakt av. Du döljer inget för mig hur mycket du än skulle vilja, och jag vet att det är det du vill. Jag vet att det inte är "vi" längre, men jag lever på hoppet, det kommer att bli bra igen. Jag har en stark känsla av att det åter igen kommer att bli "vi", men att det inte kommer att ske på mycket länge.

  

Det kan inte var lätt att slitas mellan två känslor - att ha så starka känslor för någon, men att inte vara redo. Jag säger ju det, det behövs inga ord. Jag läser dig ändå.


<3

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Emma - 7 april 2012 23:19


" Jag är med och tävlar inne hos Elina om ett presentkort från Cutiepie.se".   ...

Av Emma - 7 april 2012 23:13


"Jag tävlar om ett paket namnnappar från namnnappen.se inne hos Elina"     ...

Av Emma - 7 april 2012 23:00

Alla hos bloggmamman Annika med sina 5 barn. Direktlänk: http://nilssonpettersson.blogg.se/category/pagaende-tavlingar.html   Tävling 1: Krypmuddar från Kalle Kryp   Tävling 2: Saker från Kläppi         ...

Av Emma - 29 oktober 2011 20:17


 

Av Emma - 16 oktober 2011 17:24


"Jag tävlar om ett presentkort värt 200kr hos Babyfiltar.com, hos Familjen Pettersson. Tävlingen hittar du HÄR"     ...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se