ett steg i taget...

Direktlänk till inlägg 24 april 2010

Barnkanalen och lite annat tjafs

Av Emma - 24 april 2010 11:51

Ja, nu sitter jag här i soffan och kollar på barnkanalen. Tänk vad många bra program det finns där :).

Några av mina favoriter är: Lilla röda traktorn, Fåret Shaun, Fifi och blomsterfröna mfl. Tänk vad mysigt det är att kolla på det.


Idag vaknade jag 8, sen 9 och sedan 10 för att ligga och dra mig i sängen och känna solens strålar värma min kind...mmmm. Är underbart att ligga där och inte veta att man måste stressa iväg nånstans.

Har inte sovit så gott inatt. Jag älskar våren, men jag hatar pollenallergi !!

Har inte lika lätt att andas (allergisk astma), vilket jag inte haft problem med sedan -03 då jag fick åka in akut med andnöd. Och eftersom jag inte haft problem på länge har jag varken astmamedicin eller recept på det så att jag kan ta ut. Men jag har ringt min husläkare och fått tid den 6e. Skulle jag få riktigt svårt att andas kunde jag ringa husläkaren kl 8 samma dag och då få en akuttid, bra. 

Nu tänker du nog: "Om du nu har problem med lungor och luftvägar kan du ju andas genom näsan". Men den är ju också täppt av allergin så det är inte så lätt. Jag har mediciner - tabletter, näsdroppar och ögondroppar. Det fungerar väl någorlunda även om det inte fungerar 100.


Snart kommer mor och far. De är uppe och hälsar på denna helgen eftersom jag fyller år imorgon.


Ytterligare en sak: HV spelar ikväll den 6e finalmatchen och vinner de (vilket de kommer att göra) tar de sitt 4e SM-GULD :D. YEH!!!!

Tycker det är så oerhört fegt och idiotiskt av Hovet och 08-orna att inte släppa in några HV-supportrar på matchen ikväll. Jag har då aldrig hatat 08-or mer än vad jag gör nu. De kan bara inte acceptera att det finns ett lag som är bättre än skit-Djurgården. Och JA, även om skit-dif mot all förmodran tar guldet är HV ändå ett mycket bättre lag i alla aspekter.


Så ni som läser detta och har minsta lilla förstånd i huvudet ;), håll alla tummar och tår för HV ikväll. Heja så gott ni kan.  

 
 
Ingen bild

Lisa

24 april 2010 15:53

Grattis vännen i förskott! Kram

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Emma - 7 april 2012 23:19


" Jag är med och tävlar inne hos Elina om ett presentkort från Cutiepie.se".   ...

Av Emma - 7 april 2012 23:13


"Jag tävlar om ett paket namnnappar från namnnappen.se inne hos Elina"     ...

Av Emma - 7 april 2012 23:00

Alla hos bloggmamman Annika med sina 5 barn. Direktlänk: http://nilssonpettersson.blogg.se/category/pagaende-tavlingar.html   Tävling 1: Krypmuddar från Kalle Kryp   Tävling 2: Saker från Kläppi         ...

Av Emma - 29 oktober 2011 20:17


 

Av Emma - 16 oktober 2011 17:24


"Jag tävlar om ett presentkort värt 200kr hos Babyfiltar.com, hos Familjen Pettersson. Tävlingen hittar du HÄR"     ...

Skapa flashcards