ett steg i taget...

Alla inlägg under april 2010

Av Emma - 11 april 2010 22:08

Ja, jag börjar med den tråkiga nyheten som gör att helgen bara var 98% toppen. De två % som sänkte topphelgen var kvalet till elitserien och jag är inte glad vilka som går upp i elitserien nästa säsong, usch! De lag jag helst inte ville dvs. AIK och Södertälje. De värsta var nog att AIK gick upp... usch!


Jaja, bara gå vidare. Mitt älskade HV spelar ju första finalmatchen på torsdag, bortamatch i Globen. Jag och Linda har kollat om det finns några biljetter men redan i fredags då biljetterna släppte var det snabbt slutsålt både i Globen och i Kinnarp - sjukt. Att till och med stora Globen kan bli slutsålt!! :/

Men som sagt visar de ju matcherna på tv så kommer att sitta bänkad de dagarna, då får man inte störa mig, Kom ihåg det!

Älskade HV -GULD iår igen Tack! Ni är bäst!


Just det ja, nu babblade jag på igen, det är jag rätt bra på och kan egentligen fortsätta ännu mer, men då orkar ni väl inte läsa... haha.

Hade som sagt en toppenhelg. Den började i fredags då jag åkte till Stockholm/Sunbyberg direkt efter jobbet. Hälsade på Sara och Linda som har flyttat dit från Bromma och de har jag inte träffat sedan jul. Det blev en lugn kväll då vi mest satt i soffan och pratade och kollade på tv. Vi var rätt trötta alla tre. Vi åt tacos och marängswiss - MUMS!

Sedan på lördagen gick vi lite på stan och jag besökte så klart mina favvo-inredningsbutiker på Brogatan, men denna helg shoppade jag inte så mycket (fast jag kunde mkt väl handla 1/3 av butiken). Köpte såklart också strumpor, är man strumpfanatiker så är man ;). Det finns de som köper massor av skor, jag köper massor av strumpor...haha.

Det var otroligt kallt och rått ute, så vi gick inte så länge på stan utan satte oss sedan på ett mysigt café, det vi brukar gå till just för att vi vet att de har mkt och välja på och de bakar det dessutom själva. Jag lyckades motstå frestelsen (sötbehovet var på topp) och åt först en macka, men sedan smällde jag i mig en supergod biskvi.

Jag tog 15-tåget hem och slängde mig direkt i duschen för frösen var jag och fick inte upp värmen på hela kvällen. På kvällen bar det av till Marlene, men åkte först förbi min favvo-pizzeria och köpte med mig en god kebab i bröd. De känner igen mig så numera behöver jag inte be om fetaost, extra sås och inga tomater... haha. Hos Marre mös vi bara och åt onyttigt, tjötade och spelade buzz. Jag var ständig tvåa efter Linus som vanligt, men 1 gång vann jag iallafall. Var hemma 2 och då kollade jag på det nyaste avsnittet av Greys, det är en så bra serie alltså. Synd att säsongen snart är slut. Så kl 3 sov jag gott på kudden och vaknade inte förrän 11. Drömde dock oroligt, vilket fick mig att inte se någon anledning till att gå upp så jag låg i sängen och tänkte/grubblade till 12.30 Då hade mamma hunnit bli orolig för jag inte svarade i telefon (alltid på ljudlös) så ringde upp henne för att lugna hennes nerver.


Idag är det ju söndag och jag har hunnit med en hel del. Har tvättat, storstädat, lagat mat, bakat, möblerat om, haft besök m.m Nu sitter jag i soffan och slöar, ska snart dra mig till sängen då jag precis insåg att klockan är 22.30 :P. Var tog den här dagen vägen? Matlådan inför imorgon är klar och väskan är packad.


Så bara en sak till... Godnatt!!

ANNONS
Av Emma - 8 april 2010 13:22

Måste ju lägga in en bild på min slutspelsnagel, egen design och allt :)

  


3-1 i matcher - Lovely!

Ikväll är det dags för semifinal 4. Och jag hatar kanal5/kanal 9 som även idag visar DIF-LHC. Tycker det borde vara rättvist att visa matcherna varannan gång, skitmatchen DIF-LHC visade de ju på tv igår. Och varför skulle den matchen vara intressantare?

ANNONS
Av Emma - 5 april 2010 21:28

Den är så otroligt fin den här låten, inte att man får en liten tår i ena ögat :´)

Only You med Joshua Radin;

http://www.youtube.com/watch?v=vjd6yIn2zmk


Av Emma - 5 april 2010 10:40

Visst var det en skitmatch, men nu har jag iallafall äntligen sett HV spela Live för denna säsong också. Skellefteå vann denna match, men alla vet ju att HV tar de andra så de gjorde ingenting. HV har ett bättre lag.

Om det blir HV och Djurgården (Dif leder med 2-0 i macher just nu) i final så har jag ju nära till Sthlm och ska då gå på någon match iallafall, frågan är om man får med sig någon och titta, vilket jag tvivlar.


Vi hamnade visst i en VIP-loge i början av tredje. Mkt bättre platser, men efter att tag fick vi gå tillbaka till våra egna uppe på läktaren.  

Låt matchen börja.   

  

Det var riktigt bra stämning iallafall, det kan man inte klaga på.


-----------

Igår vann även Leksand sin kvalmatch mot AIK, toppen! Hoppet lever än om att gå upp til Elitserien. Tyvärr förlorade både Växjö och Almtuna, men de har ändå inte så stor chans att gå upp ändå. Vore kul att se Leksand i Elitserien nästa säsong, men än återstår ett antal matcher innan det är klart vilka som går upp. Leksand ligger på 3e plats, men endast två lag går upp. Vet att Rögle ligger på andra plats, men kommer inte ihåg vilka som ligger på 1a. Nån som vet?Av Emma - 3 april 2010 13:28

Vill önska er alla en GLAD PÅSK!

  

Av Emma - 3 april 2010 13:24

Alla karlar odlar slutspelsskägg, men de är lite fuskigt för det kan ju inte vi kvinnor göra. Så vad gör man då?

Jo, jag har istället odlat en slutspelsnagel och funderar på att skriva HV71 med blå och gul färg, men har inte någon sådan färg hemma.


Men har har ni min långa nagel iallafall :), inte snyggt jag vet, men de struntar jag fullständigt i för är det slutspel så är det. Nageln ska inte bort förrän slutspelet är slut. HEJA HV!!!

  


Ikväll ska jag äntligen få se HV live! :D

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se