ett steg i taget...

Direktlänk till inlägg 4 maj 2010

Det är bra att man kan skratta åt sig själv

Av Emma - 4 maj 2010 19:07

Vaknade imorse med huvudvärk, lite smått svullen på högra sidan och öm där. Vad har jag nu gjort tänkte jag, hur i hela friden lyckades jag med detta inatt?


Sen kom minnet, eller det jag tror iallafall hände för jag minns inte :P. Jag gick och la mig 21 igår med helvetes smärta, kunde inte somna. Klockan 00 var jag ytterst nära att ringa efter ambulans. Men tänkte att de konstaterar bara det vanliga, trycker i en smärtstillande och kör hem en igen, så ingen mening alls med att åka in. Så gick upp istället och tänkte dricka lite vatten, men då kände jag de välkända symtomen som kommer innan man är på väg att svimma så jag satte mig ner, vid byrån. Och det var då jag måste slagit i huvudet, alltså i byrån. Kan inte tänka mig något annat, minns ju inte så mycket av det som sagt. Minns inte ens när eller hur jag kom i säng sedan, men där låg jag iallafall när jag vaknade imorse.


Jag tycker iallafall detta är lite komiskt :).


Man kan ju inte ha ont på två ställen så jag vaknade imorse utan de hemska magsmärtorna. Är skönt att ha ont någon annanstans än det man är van vid.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Emma - 7 april 2012 23:19


" Jag är med och tävlar inne hos Elina om ett presentkort från Cutiepie.se".   ...

Av Emma - 7 april 2012 23:13


"Jag tävlar om ett paket namnnappar från namnnappen.se inne hos Elina"     ...

Av Emma - 7 april 2012 23:00

Alla hos bloggmamman Annika med sina 5 barn. Direktlänk: http://nilssonpettersson.blogg.se/category/pagaende-tavlingar.html   Tävling 1: Krypmuddar från Kalle Kryp   Tävling 2: Saker från Kläppi         ...

Av Emma - 29 oktober 2011 20:17


 

Av Emma - 16 oktober 2011 17:24


"Jag tävlar om ett presentkort värt 200kr hos Babyfiltar.com, hos Familjen Pettersson. Tävlingen hittar du HÄR"     ...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se