ett steg i taget...

Direktlänk till inlägg 16 maj 2010

Vårens värme är nu här!!

Av Emma - 16 maj 2010 16:03

Allt kan inte bli bättre, eller jo det är klart det kan. Men bara som det är nu så är det så bra, inte minst efter gårdagen. Och att värmen kom igår var verkligen helt underbart, man frös inte trots att man gick runt i linne och kjol - Lovely!


  

                                                  -----------------


Jag har styrkan att stå emot dig, du har sårat mig en gång för alla och det ska du aldrig få göra igen. Du är glömd, eller kanske inte, men jag försöker iallafall, du finns inte i mitt liv längre och jag har gått vidare nu, träffat någon annan, vilket jag är övertygad om nu är det enda sättet att komma över dig. Det har nu gått en månad och vi har inte hörts, men jag bryr mig inte, jag bryr mig inte. Jag har gått vidare, men du finns fortfarande i mina drömmar, så också inatt. I nattens dröm konfronterade jag dig, men som vanligt fattade du ingenting, bad bara om ursäkt och sa att du skulle bättra dig - som vanligt mycket prat, men ingen aktion. Det är bara du som förlorar på det, tänk på det. Det är väl så det ska vara antar jag. Jag är stark och ska inte vända om något mer, du tillhör det förflutna. Tråkigt nog är det så, du är inte ens min vän längre. Och det är som vän jag saknar dig mest.

-------------------

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Emma - 7 april 2012 23:19


" Jag är med och tävlar inne hos Elina om ett presentkort från Cutiepie.se".   ...

Av Emma - 7 april 2012 23:13


"Jag tävlar om ett paket namnnappar från namnnappen.se inne hos Elina"     ...

Av Emma - 7 april 2012 23:00

Alla hos bloggmamman Annika med sina 5 barn. Direktlänk: http://nilssonpettersson.blogg.se/category/pagaende-tavlingar.html   Tävling 1: Krypmuddar från Kalle Kryp   Tävling 2: Saker från Kläppi         ...

Av Emma - 29 oktober 2011 20:17


 

Av Emma - 16 oktober 2011 17:24


"Jag tävlar om ett presentkort värt 200kr hos Babyfiltar.com, hos Familjen Pettersson. Tävlingen hittar du HÄR"     ...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se