ett steg i taget...

Direktlänk till inlägg 25 maj 2010

Minnen från det förflutna

Av Emma - 25 maj 2010 18:03

Det är ingen bra vecka alls och det bler ju inte bättre efter gårdagens besked. Jag har ju sagt det förr och jag säger det igen, JAG HATAR CANCER! Livet är så orättvist och efter gårdagens besked kommer minnerna tillbaka, älskade mormor och morbror, saknar och älskar er så mycket!   


Jag har flera nätter den senaste tiden drömt om att olika människor får cancer - jag själv och folk i min närhet. Jag har vetat tidigare att det ofta finns en dyft av sanning i mina drömmar, så också denna gången.

Tänker på en av mina bästa vänner och hennes familj. Min väns mamma har nämligen fått besked om att hon har cancer  . Jag lider så med dem. Jag vet precis hur det känns - oron, hjälplösheten.

En dag i taget, att hoppas på det bästa, på behandling med operation, cellgifter, strålningar och att detta kommer att fungera trots att cancern upptäcktes sent. Hoppet är det sista som lämnar en.   


Jag möter en del med cancer i mitt yrke, senast idag. Jag hanterar det, går vidare, men jag visar empati och förståelse. Det är dock en viss skilland när den drabbade eller dess anhörig är någon man känner väl.


Att jag har mina egna bekymmer och problem är bara en bagatell just nu. Jag har mitt halsband på mig där det står "strength" och "hope". Det är två bra ord.

-------------------------------------------------------------------------------------------------

www.cancerfonden.se

 
ANNONS
 
Emma

Emma

26 maj 2010 22:01

Hej! Ja visst, jag åker till Linde på fredag och sa faktiskt till min mamma i telefon igår att jag vill åka till sthlm/uppsala och träffa dig :)
Jag har kollat upp att det går bussar till och från Örebro till sthlm varje vardag. Då kommer man till sthlm vid 10.30 och så åker man hem igen vid kl. 18.00 typ.. och man kunde nog även välja att åka hem en dag senare eller så. Så det vore verkligen SUPER kul att komma till huvudstaden och träffa dig! Sedan om de blir en dag med Emma & Emma i sthlm eller om jag kan stanna en natt kan vi ju se?! När skulle de passa bäst för dig att ses? :)

Kram

http://www.starliight.bloggplatsen.se

 
Annika Nilsson

Annika Nilsson

26 maj 2010 22:32

Jag hoppas verkligen att allt går bra, att det går som man önskar. Cancer är verkligen ingen lek, jag hatar den grymma sjukdomen. Det är den jag fruktar mest, Linus har "bara" huvudvärk - men jag är livrädd och nu startas utredning. BLÄ! Cancern tog både morfar och min gammelfarmor... men gammelfarmor fick till slut dö av åldern ändå, trots att cancern tagit stryptag om henne FEM gånger...

Som svar på din kommentar, mitt kort (och mitt icakort också för den delen) är söndertrasade. Hittade en liten bit av vardera kort i silen på tvättmaskinen, så jag hoppas att resten kommer ut snart. Fick åka in till banken o ta ut lite pengar så vi klarar oss när Conny behöver sitt kort på jobbet :)
Men gällande din tankspriddhet idag så förstår jag det med tanke på ovanstående inlägg...

Kram

http://nilssonpettersson.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Emma - 7 april 2012 23:19


" Jag är med och tävlar inne hos Elina om ett presentkort från Cutiepie.se".   ...

Av Emma - 7 april 2012 23:13


"Jag tävlar om ett paket namnnappar från namnnappen.se inne hos Elina"     ...

Av Emma - 7 april 2012 23:00

Alla hos bloggmamman Annika med sina 5 barn. Direktlänk: http://nilssonpettersson.blogg.se/category/pagaende-tavlingar.html   Tävling 1: Krypmuddar från Kalle Kryp   Tävling 2: Saker från Kläppi         ...

Av Emma - 29 oktober 2011 20:17


 

Av Emma - 16 oktober 2011 17:24


"Jag tävlar om ett presentkort värt 200kr hos Babyfiltar.com, hos Familjen Pettersson. Tävlingen hittar du HÄR"     ...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se