ett steg i taget...

Direktlänk till inlägg 27 maj 2010

Ingen bra vecka alls

Av Emma - 27 maj 2010 10:28

Neh, verkligen ingen bra vecka. En sak till hände igår - en tankspridd Emma lyckades spärra sitt Visa-kort, och det hemma vid datorn. Hur lyckas man egentligen? Jag gör ju aldrig sånt och sifferminnet är det inget fel på. Sitta och slå in fel kod tre gånger och inte efter 5 minuter fatta varför det stod fel kod och kortet spärrades. Men när jag kom på mig själv, jag vart så arg på mig själv...  

Detta innebär problem, nytt bankkort är beställt, men det tar ju 3 arbetsdagar, minst. Man är lite smått beroende av sitt bankort, jag gillar absolut inte kontanter. Så nu blire och göra sig iordning, gå förbi banken, sen till "nya" jobbet och luncha och skriva på papper och sedan till frisören. Förhoppningsvis också träffa Marre, hon förgyller ju mitt litt liv och kan göra mig på gott humör.


Fast om jag ska vara lite optimistisk...   

Pratade med en viss person igår, och han vill ses i helgen. 

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Emma - 7 april 2012 23:19


" Jag är med och tävlar inne hos Elina om ett presentkort från Cutiepie.se".   ...

Av Emma - 7 april 2012 23:13


"Jag tävlar om ett paket namnnappar från namnnappen.se inne hos Elina"     ...

Av Emma - 7 april 2012 23:00

Alla hos bloggmamman Annika med sina 5 barn. Direktlänk: http://nilssonpettersson.blogg.se/category/pagaende-tavlingar.html   Tävling 1: Krypmuddar från Kalle Kryp   Tävling 2: Saker från Kläppi         ...

Av Emma - 29 oktober 2011 20:17


 

Av Emma - 16 oktober 2011 17:24


"Jag tävlar om ett presentkort värt 200kr hos Babyfiltar.com, hos Familjen Pettersson. Tävlingen hittar du HÄR"     ...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se