ett steg i taget...

Direktlänk till inlägg 30 maj 2010

Melodifestivalskit

Av Emma - 30 maj 2010 21:08

Jäklar, mitt inlägg försvann, allt jag skrivit bara försvann - ORKA!

-------------------------------------------------------------------------------------------------

Ja, jag satt här i går och tänkte på melodifestivalskiten. Hur meninglöst och ointressant det är och att de borde lägga ner hela skiten. Och alla dessa nyheter om de och bla, bla. bla. Och hur synd det var om Anna som inte tog Sverige vidare. Äsch, redan när hon råkade vinna Svenska melodifestivalendet visste väl vem som helst att Anna inte skulle kvala in till den stora Schlagerfestivalen. Så sant som det var sagt.


Sen kom jag på mig själv. Jag ska egentligen inte klaga. För tänk ni alla som inte gillar sport och får stå ut med alla sportnyheter och matcher som visas på tv istället för ert favoritprogram. Det är Elitserien, VM, EM osv. Bara att inse att det finns sportnördar och schlagernördar. Vi sportnördar får acceptera er schlagernördar och ni oss. Fast tur är väl det, vi är inte lika och vi tycker inte om samma saker.


     VS.    
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Emma - 7 april 2012 23:19


" Jag är med och tävlar inne hos Elina om ett presentkort från Cutiepie.se".   ...

Av Emma - 7 april 2012 23:13


"Jag tävlar om ett paket namnnappar från namnnappen.se inne hos Elina"     ...

Av Emma - 7 april 2012 23:00

Alla hos bloggmamman Annika med sina 5 barn. Direktlänk: http://nilssonpettersson.blogg.se/category/pagaende-tavlingar.html   Tävling 1: Krypmuddar från Kalle Kryp   Tävling 2: Saker från Kläppi         ...

Av Emma - 29 oktober 2011 20:17


 

Av Emma - 16 oktober 2011 17:24


"Jag tävlar om ett presentkort värt 200kr hos Babyfiltar.com, hos Familjen Pettersson. Tävlingen hittar du HÄR"     ...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se