ett steg i taget...

Alla inlägg under maj 2010

Av Emma - 23 maj 2010 13:18

  -


Från strålande sol och klarblå himmel till åska och ösregn. Hoppas det drar med sig lite pollen.   


  

ANNONS
Av Emma - 22 maj 2010 22:43

Ett barn till har förlorat sin kamp mot cancern och fått sina vingar.

  


Jag har nu en tid följt lilla Lovas blogg - http://www.barncancerfonden.se/4586, där hennes mamma skriver om sin dotters kamp på sin hjärntumör. Inatt 00.20 somnade lilla Lova in.


Ikväll tänker jag på Lova och på många andra barn som lämnat oss alldelses för tidigt och för dem som fortfarande kämpar, men såklart också till dess anhöriga.

Jag skänker även en tanke till alla vuxna och dess anhöriga som också förlorat kampen mot cancer och andra sjukdomar och för dem som fortfarande kämpar.


Det är en grym värld vi lever i.


Skänk gärna en slant till forskningen - för att rädda liv.

http://www.barncancerfonden.se

http://www.cancerfonden.se/  

Mormor Kerstin 1928-1981

och

Morbror Jan 1954-2006

Jag älskar er så och saknar er så ofantligt mycket!

  

ANNONS
Av Emma - 22 maj 2010 14:00

Sitter på balkongen och göttar mig i solen  


  

Av Emma - 21 maj 2010 15:56

Det är varmt ute, se på termometern som bevis, och solen har knappt lyst idag :). Fast även om termometern visar 41 så är det nog inte mer än 25 ute, men det tycker jag är lagom varmt ändå :).


  Jag har köpt nya flip-flop iår igen, då är det sommar. Och mkt allergimediciner av alla dess slag får jag äta, tacka recept och högkostnadskort. Skulle köpt bikini idag med, men eftersom det strulat med SJ och CSN hann jag inte med allt som jag tänkt idag.

Lina och Edda kom förbi och fikade vid 14, trevligt trevligt. Lekte såklart i lekplatsen också.

Om en stund bär det av till centralstationen för att ta tåget söderut, nämligen till Södertälje för att hälsa på Catrin.Av Emma - 18 maj 2010 20:45

Japp, det är min tur denna veckan att ha onsdagsfikat så idag har jag bakat för jag hinner inte det imorgon efter jobbet.

Det blev hallonmuffins med mandelmassa. Var riktigt gott. Tog med det som blev över till jobbet och vips så var de uppätna. Alltid populärt att ha med sig något sådant :).


Före:

  


Efter:

  

Av Emma - 16 maj 2010 22:13

Det är ungefär samma antal som läser min blogg varje dag, men jag har ingen aning om vem dessa är. Jo, såklart en del vet jag, men jag vet ju också att ni inte läser var dag. Så vilka är ni andra?

Eftersom jag inte vet, kan jag inte skriva för öppet här känner jag och bloggen har jag egentligen för att öppna mitt hjärta, för att skriva av mig. Jag har lättare att skriva än att prata, särskilt om känslor och sådant.


Så innan jag bestämt mig om jag ska ha lösenord eller inte, kan ni väl säga vilka ni är som läser min blogg och säga till om ni isåfall vill ha lösenordet när/om det blir aktuellt.


Ta hand om er så länge!

Kramar

Av Emma - 16 maj 2010 16:03

Allt kan inte bli bättre, eller jo det är klart det kan. Men bara som det är nu så är det så bra, inte minst efter gårdagen. Och att värmen kom igår var verkligen helt underbart, man frös inte trots att man gick runt i linne och kjol - Lovely!


  

                                                  -----------------


Jag har styrkan att stå emot dig, du har sårat mig en gång för alla och det ska du aldrig få göra igen. Du är glömd, eller kanske inte, men jag försöker iallafall, du finns inte i mitt liv längre och jag har gått vidare nu, träffat någon annan, vilket jag är övertygad om nu är det enda sättet att komma över dig. Det har nu gått en månad och vi har inte hörts, men jag bryr mig inte, jag bryr mig inte. Jag har gått vidare, men du finns fortfarande i mina drömmar, så också inatt. I nattens dröm konfronterade jag dig, men som vanligt fattade du ingenting, bad bara om ursäkt och sa att du skulle bättra dig - som vanligt mycket prat, men ingen aktion. Det är bara du som förlorar på det, tänk på det. Det är väl så det ska vara antar jag. Jag är stark och ska inte vända om något mer, du tillhör det förflutna. Tråkigt nog är det så, du är inte ens min vän längre. Och det är som vän jag saknar dig mest.

-------------------

Av Emma - 10 maj 2010 19:44

Orkar verkligen inte uppdatera. Är så trött efter en mkt lång dag (hemma 19.15) och sedan pga andnöd. Har nu fått astmamedicin trots att jag inte har ngn astma.


Sängen snart...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se