ett steg i taget...

Direktlänk till inlägg 13 juni 2010

Hemkommen

Av Emma - 13 juni 2010 21:58

Är precis hemkommen från en toppenhelg i Jönköping. Kom precis hem, lite senare än planerat då det var köer och förseningar in i Stockholm (ovanligt? not!), så jag missade mitt tåg. Fick snällt vänta på nästa, hela 20 minuter... haha.

Men inte gjorde det mig något, satt och läste i min bok. Shit var spännande den är.


Jag är iallafall rätt så trött nu så uppdaterar mer om helgen imorgon, eller en annan dag. Jag ska dejta kudden nu för att orka bege mig till jobbet imorgon igen. Denna veckan jobbar jag hela fem dagar...hehe, och det har jag inte gjort sedan i augusti förra året. Men veckan går säkert fort ändå, helgen fullspäckad som vanligt och nästa vecka jobbar jag ju bara tre dagar så det jämnar ut sig :).


Godnatt kära vänner!

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Emma - 7 april 2012 23:19


" Jag är med och tävlar inne hos Elina om ett presentkort från Cutiepie.se".   ...

Av Emma - 7 april 2012 23:13


"Jag tävlar om ett paket namnnappar från namnnappen.se inne hos Elina"     ...

Av Emma - 7 april 2012 23:00

Alla hos bloggmamman Annika med sina 5 barn. Direktlänk: http://nilssonpettersson.blogg.se/category/pagaende-tavlingar.html   Tävling 1: Krypmuddar från Kalle Kryp   Tävling 2: Saker från Kläppi         ...

Av Emma - 29 oktober 2011 20:17


 

Av Emma - 16 oktober 2011 17:24


"Jag tävlar om ett presentkort värt 200kr hos Babyfiltar.com, hos Familjen Pettersson. Tävlingen hittar du HÄR"     ...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se