ett steg i taget...

Direktlänk till inlägg 17 juli 2010

Vad hände egentligen??

Av Emma - 17 juli 2010 11:36

Solen lyser idag igen, vilken överaskning.. hihi. Har glömt hur det är att frysa :P.

Idag är det som sagt lördag, jag måste packa, tvätta, städa fixa de sista ärendena m.m Denna helgen måste jag också äta ut det mesta i kylen, så att inget blir dåligt när jag inte är hemma. Tror nog att jag får skriva en lång lista så jag inte glömmer ngt innan jag åker till Irland.-------------------------------------------------------------------------------------------------

Men just nu kan jag inte sluta tänka, grubbla på hur det kunde ha hänt. Alltså att min älskade väns mamma inte finns längre. Det känns fortfarande så overkligt, men den första chocken är över. Tänker så mycket på min vän och hennes syskon och alla de andra. Vad hände egentligen? Jag träffade min älskade vän första gången igår sen det hände och hon berättade allt - det var inte cancern! Att hon skulle överleva cancern hade läkarna goda förhoppningar på.

Familjen har nu anmält avdelningen och en obduktion ska göras, därför avvaktan med begravning och allt.

Min kompis mamma hade avlidit kl ca 1 på natten, vid personalbytet. Den nya personalen hade tittat till henne vid 2, då var det försent :´(. Vid 21 hade min kompis pratat med sin mor senast, och då sa hon att hon tänkte be om en sömntablett för hon har inte sovit på flera dagar (hennes mamma tar aldrig tabletter för att få sova). Varför är hon då vaken och ligger och läser när hon plötsligt avlider, med tidningen i knät, med ett leende på läpparna?! Hastigt, ofattbart. Vad hände egentligen? Jag hoppas att obduktionen kan ge svar åt familjen, för att inte veta är ett helvete det också.


<3 <3 <3


Lyssna på denna. Så fin, så vacker, så tänkvärd i dessa tider.

http://www.youtube.com/watch?v=PVF6VDT5y8Q


Ta hand om er och dem ni älskar. Lev dagen som om den vore den sista. Tala om för dem ni älskar att ni älskar dem. Det kan vara sista gången ni ser dem. Allt kan hända, det ofattbara kan hända när du minst anar det. <3

 
ANNONS
 
Ingen bild

Madelen

18 juli 2010 22:09

Det är väldigt vanligt att en person gör saker som den ALDRIG gjort eller bett om tidigare precis timmarna innan den avlider. I mammas fall så hade hon (detta insåg vi när vi gick igenom hennes saker efter hennes död) rensar RUBBET av skräp/bråte inne i klädkammaren. Inget vi tänkt på innan men de var som om hon skulle "städa" innan hon dog. Undermedvetet så vet man nog när ens tid är kommen. Vi får hoppas din kompis mamma dog pga sjukdom till följd av cancern. Aldrig roligt att misstänka sjukvårdspersonalen (jag vet, jag misstänkte själv när mamma gick bort) och inte känna förtroende för dem =/
HÅLLER TUMMARNA att hon dog av en naturlig orsak så de slipper genomlida mer smärta pga tex slarv ifrån personalen =(

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Emma - 7 april 2012 23:19


" Jag är med och tävlar inne hos Elina om ett presentkort från Cutiepie.se".   ...

Av Emma - 7 april 2012 23:13


"Jag tävlar om ett paket namnnappar från namnnappen.se inne hos Elina"     ...

Av Emma - 7 april 2012 23:00

Alla hos bloggmamman Annika med sina 5 barn. Direktlänk: http://nilssonpettersson.blogg.se/category/pagaende-tavlingar.html   Tävling 1: Krypmuddar från Kalle Kryp   Tävling 2: Saker från Kläppi         ...

Av Emma - 29 oktober 2011 20:17


 

Av Emma - 16 oktober 2011 17:24


"Jag tävlar om ett presentkort värt 200kr hos Babyfiltar.com, hos Familjen Pettersson. Tävlingen hittar du HÄR"     ...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se