ett steg i taget...

Direktlänk till inlägg 21 augusti 2010

Sov så gott, tills vi ses igen!

Av Emma - 21 augusti 2010 10:31

Igår var det begravning i Helga Trefaldighets kyrka.
Det var min älskade väns mamma som vi sa hejdå, på återseende till. Det var ett känslosamt, men fint avsked. Jag har endast träffat henne några gånger, men så glad hon alltid var, man kände sig alltid välkommen i hennes närhet. Hon var nyfiken och ärlig, hade en otroligt stark personlighet. Hennes skratt smittade alltid av sig.
Jag skänker en tanke till hennes familj, i deras stora sorg.


Sov så gott, tills vi ses igen!


 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Emma - 7 april 2012 23:19


" Jag är med och tävlar inne hos Elina om ett presentkort från Cutiepie.se".   ...

Av Emma - 7 april 2012 23:13


"Jag tävlar om ett paket namnnappar från namnnappen.se inne hos Elina"     ...

Av Emma - 7 april 2012 23:00

Alla hos bloggmamman Annika med sina 5 barn. Direktlänk: http://nilssonpettersson.blogg.se/category/pagaende-tavlingar.html   Tävling 1: Krypmuddar från Kalle Kryp   Tävling 2: Saker från Kläppi         ...

Av Emma - 29 oktober 2011 20:17


 

Av Emma - 16 oktober 2011 17:24


"Jag tävlar om ett presentkort värt 200kr hos Babyfiltar.com, hos Familjen Pettersson. Tävlingen hittar du HÄR"     ...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se