ett steg i taget...

Direktlänk till inlägg 26 augusti 2010

En fråga... utan ett svar...

Av Emma - 26 augusti 2010 20:26

Vad gör man egentligen när man är insatt på en ny behandling som innefattar starka smärtstillande, men min läkarordination inte är tillräckligt?! Som just nu t.ex...Aj, aj, aj ! :(

Hur ska jag veta om om jag får ta en till av de nya tabletterna, eller ta en/två tabletter av mina "gamla" smärtstillande.

Ska maila läkarna nu, men svaret får jag nog inte förrän imorgon, där är ju kväll. Vågar jag ta en tablett till?

På bipackssedeln står; "enligt läkarens ordination".


Suck...

 
ANNONS
 
Annika - tre barn i huset och en liten i magen

Annika - tre barn i huset och en liten i magen

4 september 2010 21:59

Hm, vad är det för smärtstillande? Jag har ju tradolan vilket är ett ganska starkt smärtstillande, och det får man ta 400mg av, även om läkaren inte brukar ordinera så mycket...

Kram

http://www.nilssonpettersson.blogg.se

Emma

4 september 2010 23:08

Tradolan fungerar inte för mig. Jag har andra starkare tabletter som är "kända" för att fungera på den smärtan och den inflammationen jag har för jämnan. Är i ett kraftigt skov nu som ställer till det. Fick kontakt med min läkare sedan som sa att jag inte fick ta mer tabletter utan att han träffat mig, så står nu på väntelistan igen för att få komma intill. Har också ständig kontakt med sjukhuset då de ville hålla koll på mig. Så tills vidare har jag slutat med den nya behandlingen då jag mådde pyton av den. Det är inte värt att sjukskriva sig för biverkningar av tabletter som ändå inte hjälper mot smärtan.

Tack ändå Annika!
Kram

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Emma - 7 april 2012 23:19


" Jag är med och tävlar inne hos Elina om ett presentkort från Cutiepie.se".   ...

Av Emma - 7 april 2012 23:13


"Jag tävlar om ett paket namnnappar från namnnappen.se inne hos Elina"     ...

Av Emma - 7 april 2012 23:00

Alla hos bloggmamman Annika med sina 5 barn. Direktlänk: http://nilssonpettersson.blogg.se/category/pagaende-tavlingar.html   Tävling 1: Krypmuddar från Kalle Kryp   Tävling 2: Saker från Kläppi         ...

Av Emma - 29 oktober 2011 20:17


 

Av Emma - 16 oktober 2011 17:24


"Jag tävlar om ett presentkort värt 200kr hos Babyfiltar.com, hos Familjen Pettersson. Tävlingen hittar du HÄR"     ...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se