ett steg i taget...

Direktlänk till inlägg 2 september 2010

Besök på jobbet

Av Emma - 2 september 2010 20:01

Igår fick vi besök på jobbet. En ganska stor groda kom in och gömde sig under träningstrappan, så söt, men så rädd. En kollega till mig och jag försökte fånga den för att kunna släppa ut den igen. Stackarn, livrädd var han. Jag tog en bild, men då golvet var i samma spräckliga färg som grodan, blev det tyvärr ingen bra bild. Tänkte ta en bild när vi släppt ut honom på gräsmattan, men då försvann han så snabbt så jag hann inte.


Annars flyter det på, jag är fortfarande i ett skov med mycket smärtor. Klarar att jobba som väl är, men sen orkar jag inte mycket mer. Ser fram emot lördag, då ska jag sova länge och väl (man kan ju försöka iallafall). Just, det ja. Måste boka tvättid, men orkar inte. Finns säker ingen ledig tid till helgen ändå så får köra en maskin i lägenheten med det allra viktigaste. En fördel att jag nu gått ner till 75%, men fick idag tacka nej till ett extrajobb, tyvärr. De ville att jag skulle börja direkt, och som det är nu har jag ingen energi till det. Tråkigt nog.

Väntar också på att få en ny läkartid eftersom den nya behandligen inte hjälpte alls och pga alla biverkningar valde jag att avsluta den. Det är banne mig inte värt att bli sjukskriven pga biverkningar. Läkaren säger att sista utvägen om inget annat hjälper är sprutor samt operation. Men både han och jag önskar att det inte ska behövas. Får se vad han säger när jag ska dit, hoppas jag får komma intill snart, står på väntelistan nu, med ständig kontakt med kliniken. De ville hålla koll på mig sa de.


Jaja, sånt är livet. Fick iallafall en toppendag på Grönan i söndags. Som jag mådde i lördags trodde jag sjutsingen inte att jag skulle komma iväg, men vilja och smärtstillande kommer man långt på. Som sagt, vilken toppendag, men oj vad trött jag var när jag kom hem. Ser fram emot nästa helg också och helgen därpå, och helgen därpå..haha. Hoppas jag är frisk då.


Fredag imorrn, hade tänkt sluta strax efter lunch då, men jag och sjukgymnasten har bokat tid med en anhörig vid 14.30, så frågan är om jag kommer iväg. Det beror på om jag måste vara med då eller inte. Får se helt enkelt. Imorrn har jag sånggrupp med de boende också, brukar vara en sån härlig stämning. Så härligt att trivas så bra på jobbet och har så härliga kollegor.


-------------------------------------------------------------------------------------------------

Om ni undrar angående lösen, så kommer en del av inläggen att ha lösen, dvs. de allra personligaste inläggen som jag inte vill att alla ska läsa. Om jag skriver allmänt som jag gjort idag kan jag lika väl ha inlägget utan lösen.


  

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Emma - 7 april 2012 23:19


" Jag är med och tävlar inne hos Elina om ett presentkort från Cutiepie.se".   ...

Av Emma - 7 april 2012 23:13


"Jag tävlar om ett paket namnnappar från namnnappen.se inne hos Elina"     ...

Av Emma - 7 april 2012 23:00

Alla hos bloggmamman Annika med sina 5 barn. Direktlänk: http://nilssonpettersson.blogg.se/category/pagaende-tavlingar.html   Tävling 1: Krypmuddar från Kalle Kryp   Tävling 2: Saker från Kläppi         ...

Av Emma - 29 oktober 2011 20:17


 

Av Emma - 16 oktober 2011 17:24


"Jag tävlar om ett presentkort värt 200kr hos Babyfiltar.com, hos Familjen Pettersson. Tävlingen hittar du HÄR"     ...

Ovido - Quiz & Flashcards