ett steg i taget...

Direktlänk till inlägg 3 september 2010

Fredagskväll = myskväll

Av Emma - 3 september 2010 22:00

Fredagskvällar är alltid heliga för de betyder mys i soffan oavsett om man är själv eller med någon annan. Det är den kvällen i veckan som man är oerhört trött och seg efter en jobbvecka och det är då skönt att bara sitta i soffan och dega och titta på tv alt. film. Man går också och lägger sig tidigt för att se fram emot en lång sovmorgon på lördagen, som i iallafall slutar med att man vaknar 9, drar sig ett tag i sängen och funderar lite, drömmer sig bort och sedan går upp vid 10. Men vad gör väl det när man inte behöver stressa iväg nånstans utan man kan lugnt strosa runt i pyjamas, raggsockar och fleecetröja och äta en lång god frukost, oftast till melodikrysset. Ikväll är det två filmer som har setts på, såg en stund på Kristallgalan med, men den var inte så värst intressant så därför sattes film nummer två fram. Till min glädje fick jag idag välja film eftersom jag inte valde förra fredagen. Det blev en mysig familjefilm som heter "Spiderwick" och nu är det "Two Weeks notice" som står på. Något mer godis har jag inte heller ätit, inte alls sugen, gött de.


Nepp, nu får det bli en kopp te, se klart filmen och sen blire sängen och se fram emot en lång sovmorgon imorrn. Bara man kan sova inatt utan de värsta smärtorna. Det får vi allt tro på tycker jag.


Bjuder här på bild på kvällens mat. Skrev i föregående inlägg att det var bulgursallad, det var det inte utan det var visst vetekornssallad, men gott var det iallafall.

  

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Emma - 7 april 2012 23:19


" Jag är med och tävlar inne hos Elina om ett presentkort från Cutiepie.se".   ...

Av Emma - 7 april 2012 23:13


"Jag tävlar om ett paket namnnappar från namnnappen.se inne hos Elina"     ...

Av Emma - 7 april 2012 23:00

Alla hos bloggmamman Annika med sina 5 barn. Direktlänk: http://nilssonpettersson.blogg.se/category/pagaende-tavlingar.html   Tävling 1: Krypmuddar från Kalle Kryp   Tävling 2: Saker från Kläppi         ...

Av Emma - 29 oktober 2011 20:17


 

Av Emma - 16 oktober 2011 17:24


"Jag tävlar om ett presentkort värt 200kr hos Babyfiltar.com, hos Familjen Pettersson. Tävlingen hittar du HÄR"     ...

Ovido - Quiz & Flashcards