ett steg i taget...

Direktlänk till inlägg 18 september 2010

Solkatter, fika och hv

Av Emma - 18 september 2010 17:11

Ja, solkatterna speglar sig på väggen, fikat är över, farmor, farfar, pappa och mamma sitter i en diskussion om släktingar, kantareller och blåbär. Jag sitter och lyssnar på hv-matchen. Ja, så är det. Inget konstigt alls. Familjen i ett nötskal. Diskussioner för fullt.


Jag är som sagt hemma i Jönköping denna helgen. Har idag vart hos frissan och klippt mig, min frisör är nämligen tillbaka från mammaledigheten så då får man passa på när man är hemma, hon gör ett bra jobb och vet hur jag vill ha det. Sen fikade jag med Emma, shoppade på stan och på A6. Shoppade inte så mycket, kom bara hem med ett två par leggings. Perfekt. Leggings kan man ju aldrig få nog av. Dessa var lite tjockare tyg, två par för 149 kr, tyckte inte jag var dyrt. Sedan åkte jag hem och åt ärtsoppa med mor och far. Till efterrätt fick vi squashkaka, mums. Mycket goare än ostkaka. Ikväll blire ev. en tur ner till stan och umgås med bror sedan, om jag orkar dvs. får se helt enkelt. Alltid är det fullt upp när man är hemma. Imorrn åker jag tillbaka till Uppsala igen och har som vanligt en full vecka framför mig.


Nu har de andra gått över till diskussion om murar och vem/vilka som ska göra jobbet. Också bytte de snabbt över till en diskussion om karlssons klister... haha. Vad det vänter fort. Så kul att sitta och lyssna när andra diskuterar.


Och nu ringde bror min. Ska prata med honom.


 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Emma - 7 april 2012 23:19


" Jag är med och tävlar inne hos Elina om ett presentkort från Cutiepie.se".   ...

Av Emma - 7 april 2012 23:13


"Jag tävlar om ett paket namnnappar från namnnappen.se inne hos Elina"     ...

Av Emma - 7 april 2012 23:00

Alla hos bloggmamman Annika med sina 5 barn. Direktlänk: http://nilssonpettersson.blogg.se/category/pagaende-tavlingar.html   Tävling 1: Krypmuddar från Kalle Kryp   Tävling 2: Saker från Kläppi         ...

Av Emma - 29 oktober 2011 20:17


 

Av Emma - 16 oktober 2011 17:24


"Jag tävlar om ett presentkort värt 200kr hos Babyfiltar.com, hos Familjen Pettersson. Tävlingen hittar du HÄR"     ...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se