ett steg i taget...

Direktlänk till inlägg 19 september 2010

En oroväckande magkänsla

Av Emma - 19 september 2010 17:19

Sitter på bussen hem/tillbaka till Jönköping. Hem eller tillbaka, det är en tolkningsfråga. Har tråkigt, sitter och tänker, grubblar. Tänker, grubblar på förra helgen. Det är första gången sen förra helgen jag har tillåtit mig att tänka på det. Det var då du och jag blev Vi igen, men det vara bara för några timmar. Både du och jag vet att ingen av oss är mogen till att det igen ska bli Vi, Vi för alltid. Allt är så invecklat för det. Förra lördagen har etsat sig in i mitt minne, ändå minns jag inte allt. Det finns minnesluckor från den kvällen. Kanske är det lika bra att jag inte minns?! Det beslutet du tagit för tre månader framöver är till en viss del moget, du har insett att du måste mogna, växa upp. Vad var det som hände, vad utlöste det? Jag kan inget annat än att vänta, men jag vet inte vad jag väntar på eller vad jag vill. Eller jag vet vad jag vill just nu, i dagsläget och då är det inte Vi. Inte som det ser ut nu, det måste te sig annorlunda för att det ska bli Vi igen. Kanske det än vacker dag blir så. Jag vet inte om jag fortfarande vill eller bör hoppas. Men du kommer alltid att ha en speciell plats i mitt hjärta, oavsett vad som händer.


__________________________________________________

Nu skulle jag bara vilja sova så att resan går fort. Men jag kan inte. Varför kan jag inte? Jag som aldrig har svårt att somnapå resande fot. Boken, den har jag läst ut, tog bara två dagar. Nu är den slut, fortsättningen kommer inte förrän i oktober.  Väntan...

Jag har en oroväckande magkänsla, det är något som inte stämmer. Men vad?!

Magen den värker mer än vanligt, men jag ska ju åter till läkaren snart igen så får vi se vad de säger om behandligen. Det får inte bli operation eller sprutor, måste finnas något alternativ. Men magen har iallafall velat sammanbeta i helgen - bara hanterbara smärtor dvs. min vardag.


Jag vet att jag yrar nu och bara babblar på. Men som sagt är denna blogg bara till för att jag ska få skriva av mig, det är därför jag bara babblar på - lite av samtalsterapi. Andra gör på sitt sätt, jag skriver av mig, för att hantera livets prövningar.  

Solen skiner iallafall nu. Om 3h är jag i Uppsala igen. Imorrn är det tillbaka till jobbet. Jag är trött. Ska skicka iväg lite mail och sedan sluta ögonen och försöka sova lite. Att glömma tillfälligt.  


__________________________________________________

Emma, jag vet att du är ledsen. Livet består endast av massa beprövningar som vi ska handskas med. Men du är stark och du överlever även detta. Det vet jag att du gör. 


Jag var sårad trots att jag är van vid sånt, men du vet att jag står på din sida. Och det är självklart att jag förlåter dig. Jag behövde få vara lite ledsen ett tag, men jag är din vän och därför förlåter jag. Det är glömt. Tack för pratstunden igår. <3

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Emma - 7 april 2012 23:19


" Jag är med och tävlar inne hos Elina om ett presentkort från Cutiepie.se".   ...

Av Emma - 7 april 2012 23:13


"Jag tävlar om ett paket namnnappar från namnnappen.se inne hos Elina"     ...

Av Emma - 7 april 2012 23:00

Alla hos bloggmamman Annika med sina 5 barn. Direktlänk: http://nilssonpettersson.blogg.se/category/pagaende-tavlingar.html   Tävling 1: Krypmuddar från Kalle Kryp   Tävling 2: Saker från Kläppi         ...

Av Emma - 29 oktober 2011 20:17


 

Av Emma - 16 oktober 2011 17:24


"Jag tävlar om ett presentkort värt 200kr hos Babyfiltar.com, hos Familjen Pettersson. Tävlingen hittar du HÄR"     ...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se