ett steg i taget...

Direktlänk till inlägg 23 september 2010

Torsdag

Av Emma - 23 september 2010 20:11

En kopp te med honung i, mys under filten och lägenheten full med tända ljus, vilken mysig höstkväll!


Det har också vart mycket skratt på jobbet idag och som alltid åt vi soppa och pannkakor till lunch i restaurangen, som alla torsdagar numera :). Fast jag åt bara pannkakor, var nog med laktos för min del. Redd soppa på det är ingen höjdare.

Nu är det idol på tv och kl 21 är det ett naturprogram som heter Life. Sen blire att dejta kudden, försöka sova kan man ju göra iallafall :P.

Snart är det helg, lovely! Det blir att städa och tvätta större delen av lördagen. Sen blire afrodans som vanligt och efter det födelsedagsfest hos Louise, det är tema PRO. Roligt tema :). Jag måste förbi kupan imorrn och se om jag hittar ngt mer att ta på mig, har nästan hela utstyrslen klar. En käpp ska jag också låna på jobbet. Sen ska jag fixa vår present till Louise, jag jobbar ju bara halvdag på fredagar så då sa jag att jag skulle fixa. Och sedan på söndag kväll blire äntligen innebandyträning. Ska bli så kul att börja spela igen, men jag kan tänka mig att jag förlorat mycket...hehe.  


------------------------------------------------------------

Satt här och tänkte lite på livet och hur många OM det innehåller. Den långa vägen som gjort att jag numera bor och jobbar i Uppsala. Och jag som sa att jag inte skulle norr om Sthlm när jag sökte jobb...haha.

OM jag inte hade blivit dumpad sommaren -04 hade jag istället börjat plugga till sjuksköterska den hösten och då inte flyttat till Sthlm för att jobba som barnflicka. Hur jag kom in på arbetsterapeut är en lång historia, men det är H:s förtjänt som gav mig tipset. Jag valde då att plugga hemma i Jönköping och vilken rolig tid det var. OM jag inte hade pluggat till arbetsterapeut hade jag inte flyttat till Uppsala, och då inte träffat de personer här uppe, främst du M (vad skulle jag gjort utan dig) och då hade jag inte heller träffat A, och jag hade inte haft dessa härliga kollegor och detta jobb som jag trivs oerhört bra med. 


Och snart är det två år sedan jag flyttade upp och jag har blivit en relativt ny människa under de åren. Jag vet mera vad jag vill och är mer självsäker, det beror väl mycket på åldern också. Jag vågar mer och mer släppa folk inpå mig och litar mer och mer på folk. Jag har lättare att prata om känslor och är mer öppen. Jag vågar att älska och därmed också bli sårad. Mer än så, men det går jag inte in på nu.

Ja, alla OM i livet. Vem vet hur de skulle se ut OM alla saker i ens liv skett annorlunda, från barndomen fram till idag. Vilka val man gör spelar så stor roll :).

Men en sak önskar jag mer än annat och det ska jag inte gå in på här.


Ja, det var dagens grubbleri. Tack för mig.

 
ANNONS
 
Ingen bild

Madelen

23 september 2010 21:25

Går de bara att låsa vissa inlägg på bloggagratis eller hela bloggen? =)

Emma

24 september 2010 15:21

Det går bra att bara låsa vissa inlägg. Då kryssar man i en ruta nedanför där man skrive. :)

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Emma - 7 april 2012 23:19


" Jag är med och tävlar inne hos Elina om ett presentkort från Cutiepie.se".   ...

Av Emma - 7 april 2012 23:13


"Jag tävlar om ett paket namnnappar från namnnappen.se inne hos Elina"     ...

Av Emma - 7 april 2012 23:00

Alla hos bloggmamman Annika med sina 5 barn. Direktlänk: http://nilssonpettersson.blogg.se/category/pagaende-tavlingar.html   Tävling 1: Krypmuddar från Kalle Kryp   Tävling 2: Saker från Kläppi         ...

Av Emma - 29 oktober 2011 20:17


 

Av Emma - 16 oktober 2011 17:24


"Jag tävlar om ett presentkort värt 200kr hos Babyfiltar.com, hos Familjen Pettersson. Tävlingen hittar du HÄR"     ...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se