ett steg i taget...

Direktlänk till inlägg 27 september 2010

Innebandy

Av Emma - 27 september 2010 20:29

Ja, min älskade sport. Ska börja spela igen!   

Hade tänkt börja spela i ett korplag, tänkte att det passar mig med min mage och att jag dessutom inte spelat på 5 år förutom nångång ibland på högskolan. Man har ju tappet en del så att säga. 

Men sen fick jag ett erbjudande om att börja spela i division 4 istället, det betyder mer träningar och mer matcher.

Men är osäker om man mage pallar det... Vill ju inte svika laget och det kan ju lätt bli så när man en timme innan träning kan ligga deckad i smärtor. Å andra sidan har jag ju haft problem med magen i många år, och jag har tidigare spelat innebandy på hög nivå, då missade inte många träningar trots allt. Jag vet inte hur det gick dock. 

Men jag är ändå osäker. Hur ska jag göra?!


Jaja, får fortsätta fundera.


  

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Emma - 7 april 2012 23:19


" Jag är med och tävlar inne hos Elina om ett presentkort från Cutiepie.se".   ...

Av Emma - 7 april 2012 23:13


"Jag tävlar om ett paket namnnappar från namnnappen.se inne hos Elina"     ...

Av Emma - 7 april 2012 23:00

Alla hos bloggmamman Annika med sina 5 barn. Direktlänk: http://nilssonpettersson.blogg.se/category/pagaende-tavlingar.html   Tävling 1: Krypmuddar från Kalle Kryp   Tävling 2: Saker från Kläppi         ...

Av Emma - 29 oktober 2011 20:17


 

Av Emma - 16 oktober 2011 17:24


"Jag tävlar om ett presentkort värt 200kr hos Babyfiltar.com, hos Familjen Pettersson. Tävlingen hittar du HÄR"     ...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se