ett steg i taget...

Alla inlägg under september 2010

Av Emma - 17 september 2010 20:19

Sometime the real life scares me

Sometime i wish the real life was a dream

When the real life is vulnerable and thin

I wish sureness and calmness


To lose control is difficult

When people are wounded

When people are forgotten

The real life sometimes hurt a lot

Why?

 

Because nothing is as it should

I wish I was in another world

In a world there people smiles

In a world there peoples laughs

In a world where you and I, simply are us

 

When real life is blurred and vague

I wish the dream is bright

A dream there I dont burst

After every night, dawn a new day

ANNONS
Av Emma - 12 september 2010 21:16

  

ANNONS
Av Emma - 12 september 2010 19:38

Ja, de kan man säga. Jag somnade halv 5...

Även om kvällen/natten inte blev som den var tänkt igår när Ms och Ls fest blev inställd på grund av sjukdom, så gjorde Tequilaracet sitt hemma hos A, kan ju säga att jag nog drack lite för mycket, men jag mår bra idag ändå, förutom tröttheten då. Vi körde hämtpizza för karlarna var för lata att gå de 200 meterna till pizzerian.


Nepp, nu blire en 4 dagarsvecka, jobbar heltid måndag till torsdag för att vara ledig på fredag, då åker jag hem till Jönköping. Vi ska bland annat fira mor som fyllde år i torsdags. Sen måste jag ju också hem till bror och hans sambo, de har nämligen blivit med katt :).

Nu på torsdag ska vi också ha aktivetskväll på jobbet, vi på rehab ska pyssla lite och snacka om allt och ingeting :). Och självklart måste man förtidsrösta i veckan med samt självklart träna. Blir nog att träna måndag, tisdag och onsdag. Får se vilka pass det blir.

Av Emma - 10 september 2010 13:45

Tanken har faktiskt slagit mig ett antal gånger med tanke på alla mina symtom inkl. illamåendet på morgonen. Men det är omöjligt och tur är väl det, finns inte någon som helst fördel med att i nuläget föda fram ett litet vacker knyte i denna värld - alltså i mitt liv som det ser ut nu.

Alla symtom är istället på grund av sjukdomen.

När ska helvetes-skovet ta slut?


Nu är det iallafall helg och det är oerhört skönt. Eftersom jag jobbat över alla dagar denna veckan var det ingen som sa emot att jag gick hem vid lunch idag. Har nu ätit lite lunch och en trött Emma ska sova/vila lite middag. Sen försöka orka iväg och träna. Sen måste jag förbi affären och köpa mat till mys-kvällen, måste bli något gott och onyttigt också, iallafall något litet.

Av Emma - 7 september 2010 20:07

Ja, det kan man undra. Hade jag haft kanal 10 hade valet varit enkelt, men nu har jag ju inte det så det blir att titta på idol och se folk skämma bort sig. Men det finns nog några få talanger också, det måste det ju finnas.

Fast å andra sidan - Bagge rules (Anders alltså).


Annars - Heja Sverige. Tror det blir 3-1 till Sverige.


Sen kom jag på en annan sak. Nästa vecka dvs. den 16e börjar elitserien i hockey igen. Så det finns mycket bra saker med hösten också.  Av Emma - 7 september 2010 17:54

Har någon tagit den? Fattar inte, orkar typ ingenting, deckar i soffan så fort jag kommer hem och imorse vaknade jag inte ens av väckarklockan. Jag vakande en halvtimme senare av att 7-nyheterna var på. Va?! Jag som alltid är lättväckt, vad är det som har hänt...

Är det skovet som fortfarande spökar eller har jag en annan infektion på g i kroppen? Alla andra är ju lite småsjuka, men jag har inte tid och bli sjuk, varken tid eller råd. Det räcker med skovet.

Måste vara frisk på lördag - Yeh! Och helgen efter det, och helgen efter det, och helgen efter det... haha   .


  

Av Emma - 6 september 2010 20:46

  

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se