ett steg i taget...

Alla inlägg under september 2010

Av Emma - 6 september 2010 20:20
Det här inlägget är lösenordsskyddat.
Lösenord:  
ANNONS
Av Emma - 5 september 2010 18:41

Har tänt massa ljus i lägenheten, dricker en kopp te, sitter under filten och satt på en av mina favoritfilmer, med förhoppning på att detta kommer att få mig på lite bättre humör, att det ska få mig lite gladare.


Jag tvivlar dock på att så enkla saker kan göra det bättre.


  

ANNONS
Av Emma - 4 september 2010 23:08

Låten "Way back in to love" från filmen Music and Lyrics.


Av Emma - 4 september 2010 21:24
Det här inlägget är lösenordsskyddat.
Lösenord:  
Av Emma - 3 september 2010 22:00

Fredagskvällar är alltid heliga för de betyder mys i soffan oavsett om man är själv eller med någon annan. Det är den kvällen i veckan som man är oerhört trött och seg efter en jobbvecka och det är då skönt att bara sitta i soffan och dega och titta på tv alt. film. Man går också och lägger sig tidigt för att se fram emot en lång sovmorgon på lördagen, som i iallafall slutar med att man vaknar 9, drar sig ett tag i sängen och funderar lite, drömmer sig bort och sedan går upp vid 10. Men vad gör väl det när man inte behöver stressa iväg nånstans utan man kan lugnt strosa runt i pyjamas, raggsockar och fleecetröja och äta en lång god frukost, oftast till melodikrysset. Ikväll är det två filmer som har setts på, såg en stund på Kristallgalan med, men den var inte så värst intressant så därför sattes film nummer två fram. Till min glädje fick jag idag välja film eftersom jag inte valde förra fredagen. Det blev en mysig familjefilm som heter "Spiderwick" och nu är det "Two Weeks notice" som står på. Något mer godis har jag inte heller ätit, inte alls sugen, gött de.


Nepp, nu får det bli en kopp te, se klart filmen och sen blire sängen och se fram emot en lång sovmorgon imorrn. Bara man kan sova inatt utan de värsta smärtorna. Det får vi allt tro på tycker jag.


Bjuder här på bild på kvällens mat. Skrev i föregående inlägg att det var bulgursallad, det var det inte utan det var visst vetekornssallad, men gott var det iallafall.

  

Av Emma - 3 september 2010 17:23

Tyckte att jag idag förtjänade lite smågodis. Smågodis och att bara ta mina älskade favoriter är det bästa jag vet, tänk vad jag älskar smågodis...haha. Men de smakade inte som vanligt idag, efter ngr få bitar var jag nöjd. Kan detta bero på att jag inte ätit smågodis på många veckor?! Tror nog det. Bra isåfall. Nu räcker påsen hela helgen och kanske till nästa helg också.

Ska strax äta lite mat istället. Blir idag grillad kebabspett med bulgussallad och tzatziki. Till maten ska en film sättas på, har fyra nya som jag inte sett, får se vilken av dem det blir, bara man kan komma överens...hehe.


Fresten, någon som kan tipsa om en bra bok? Har läst ut min tjocka nu och jag vill läsa en halvtimme innan jag somnar. Är avslappnande.


-------------------------------------------------------------------------------------------------

Ni som har frågat om lösenord får vänta lite på detta. Har nu bestämt mig (velig som jag är) att de inläggen med lösenord bara rör mig och ingen annan.

I framtiden kan det däremot bli annorlunda, då säger jag till.

-------------------------------------------------------------------------------------------------


Ha en bra helg allihopa!

Av Emma - 2 september 2010 20:26
Det här inlägget är lösenordsskyddat.
Lösenord:  
Av Emma - 2 september 2010 20:01

Igår fick vi besök på jobbet. En ganska stor groda kom in och gömde sig under träningstrappan, så söt, men så rädd. En kollega till mig och jag försökte fånga den för att kunna släppa ut den igen. Stackarn, livrädd var han. Jag tog en bild, men då golvet var i samma spräckliga färg som grodan, blev det tyvärr ingen bra bild. Tänkte ta en bild när vi släppt ut honom på gräsmattan, men då försvann han så snabbt så jag hann inte.


Annars flyter det på, jag är fortfarande i ett skov med mycket smärtor. Klarar att jobba som väl är, men sen orkar jag inte mycket mer. Ser fram emot lördag, då ska jag sova länge och väl (man kan ju försöka iallafall). Just, det ja. Måste boka tvättid, men orkar inte. Finns säker ingen ledig tid till helgen ändå så får köra en maskin i lägenheten med det allra viktigaste. En fördel att jag nu gått ner till 75%, men fick idag tacka nej till ett extrajobb, tyvärr. De ville att jag skulle börja direkt, och som det är nu har jag ingen energi till det. Tråkigt nog.

Väntar också på att få en ny läkartid eftersom den nya behandligen inte hjälpte alls och pga alla biverkningar valde jag att avsluta den. Det är banne mig inte värt att bli sjukskriven pga biverkningar. Läkaren säger att sista utvägen om inget annat hjälper är sprutor samt operation. Men både han och jag önskar att det inte ska behövas. Får se vad han säger när jag ska dit, hoppas jag får komma intill snart, står på väntelistan nu, med ständig kontakt med kliniken. De ville hålla koll på mig sa de.


Jaja, sånt är livet. Fick iallafall en toppendag på Grönan i söndags. Som jag mådde i lördags trodde jag sjutsingen inte att jag skulle komma iväg, men vilja och smärtstillande kommer man långt på. Som sagt, vilken toppendag, men oj vad trött jag var när jag kom hem. Ser fram emot nästa helg också och helgen därpå, och helgen därpå..haha. Hoppas jag är frisk då.


Fredag imorrn, hade tänkt sluta strax efter lunch då, men jag och sjukgymnasten har bokat tid med en anhörig vid 14.30, så frågan är om jag kommer iväg. Det beror på om jag måste vara med då eller inte. Får se helt enkelt. Imorrn har jag sånggrupp med de boende också, brukar vara en sån härlig stämning. Så härligt att trivas så bra på jobbet och har så härliga kollegor.


-------------------------------------------------------------------------------------------------

Om ni undrar angående lösen, så kommer en del av inläggen att ha lösen, dvs. de allra personligaste inläggen som jag inte vill att alla ska läsa. Om jag skriver allmänt som jag gjort idag kan jag lika väl ha inlägget utan lösen.


  

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se