ett steg i taget...

Direktlänk till inlägg 6 oktober 2010

Vad hände?

Av Emma - 6 oktober 2010 19:25

Jag skulle ju träna idag efter jobbet, innan onsdagsfikat...men vaknade nyss i soffan...haha. Borde ta mig något och äta innan fikat.


Hoppas jag kan sluta jobbet i tid imorrn och på fredag så jag hinner (och orkar) träna. Imorrn blire en lägenhetsvisning på en lägenhet jag blev ypperligt kär i, tyvärr vet jag inte om jag har råd med den då månadshyran var dyr :(. Sen blire till M för fika me tjejorna, var längesen vi träffades alla. Tyvärr kunde inte J komma, men annars kunde vi alla - Skoj!


På fredag kommer mor, innan måste jag träna då det inte finns tid för afrodans på lördag. Så MÅSTE sluta i bra tid på fredag med.

Har jobbat över tre dagar i rad, tur att man trivs på jobbet så det gör liksom ingenting. Får ta ut nån kort/längre dag sen istället och börja lite senare på morgonen. Brukar ju vara på jobbet ca 7-15, 7.30, men igår och idag var jag på jobbet ca 8.15 Igår var jag iofs hos tandläkaren, tänderna/munnen var helt utan anmärkning- toppen!

Och imorrn ska jag också börja ca 8.15 Passar bra när man är hemma sent och kommer i säng sent.


Igår tränade jag innebandy för första gången på 5 år, gick väl okej, men jag vart inte riktigt nöjd. Men kul var det iallafall. Men jag hatar verkligen att träna så sent. När man kommer hem ska man äta och duscha, och sedan tar det ett tag innan man kan varva ner och somna. Sen hatar jag att lägga mig med blött hår. I-ands-problem :P.


Nepp, äta va de ja.

Hej hej!

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Emma - 7 april 2012 23:19


" Jag är med och tävlar inne hos Elina om ett presentkort från Cutiepie.se".   ...

Av Emma - 7 april 2012 23:13


"Jag tävlar om ett paket namnnappar från namnnappen.se inne hos Elina"     ...

Av Emma - 7 april 2012 23:00

Alla hos bloggmamman Annika med sina 5 barn. Direktlänk: http://nilssonpettersson.blogg.se/category/pagaende-tavlingar.html   Tävling 1: Krypmuddar från Kalle Kryp   Tävling 2: Saker från Kläppi         ...

Av Emma - 29 oktober 2011 20:17


 

Av Emma - 16 oktober 2011 17:24


"Jag tävlar om ett presentkort värt 200kr hos Babyfiltar.com, hos Familjen Pettersson. Tävlingen hittar du HÄR"     ...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se