ett steg i taget...

Direktlänk till inlägg 18 oktober 2010

Måndag och lägenhetsvisning x 3

Av Emma - 18 oktober 2010 17:10

Hade tänkt att idag sluta lite tidigare eftersom jag inte mått så bra i helgen och idag har haft lite småont, dock bättre än helgen. Men nepp, öppnar almanackan och där kl 14.30 står det; Möte. Ja, då var det bara att jobba över idag - igen.


Är så trött på allt och alla just nu. Folk bara lovar och lovar, sen skiter folk i det ändå. Jag ber om hjälp, jag som sällan ber om hjälp, men alla skyller på saker hela tiden. Jag är så trött på att vara ensam och att det inte finns någon liten sate som har tid och lust att hjälpa mig. Jag skulle verkligen inte be om hjälp om jag hade klarat det själv. Jag klarar mig alltid själv, men denna gången går det inte, det är för tungt. 

Ska man be grannar om hjälp? Nja, det är väl det sista jag vill göra, och det känns inte som om jag vill be A om hjälp heller.

Tänk vad jag önskar att min älskade familj var här! <3


Jaja, ska på tre lägenhetsvisningar ikväll. Hur ska jag hinna alla!?


Funderar på att söka mig neråt landet igen, nackdelen är att det inte finns några jobb söderut. Vad har jag att hämta här :(

 
ANNONS
 
Emma

Emma

19 oktober 2010 09:44

Hej Emma!
Vilken höstig och fin blogg du har! Blev lite nyfiken bara, hur kom det sig att du flyttade till Uppsala?

http://emmagraemer.bloggplatsen.se

 
Ingen bild

Lisa

19 oktober 2010 17:48

Halloj! Jag hjälper gärna till om jag kan, även om jag inte bor i samma stad som du. Säg bara till om det är nått jag kan göra! Ha det gott!Kram

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Emma - 7 april 2012 23:19


" Jag är med och tävlar inne hos Elina om ett presentkort från Cutiepie.se".   ...

Av Emma - 7 april 2012 23:13


"Jag tävlar om ett paket namnnappar från namnnappen.se inne hos Elina"     ...

Av Emma - 7 april 2012 23:00

Alla hos bloggmamman Annika med sina 5 barn. Direktlänk: http://nilssonpettersson.blogg.se/category/pagaende-tavlingar.html   Tävling 1: Krypmuddar från Kalle Kryp   Tävling 2: Saker från Kläppi         ...

Av Emma - 29 oktober 2011 20:17


 

Av Emma - 16 oktober 2011 17:24


"Jag tävlar om ett presentkort värt 200kr hos Babyfiltar.com, hos Familjen Pettersson. Tävlingen hittar du HÄR"     ...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se