ett steg i taget...

Direktlänk till inlägg 21 oktober 2010

Torsdag = pannkakor

Av Emma - 21 oktober 2010 21:18

Ja, på torsdagar ska man äta pannkakor och jag älskar pannkakor. På torsdagar brukar jag och mina kollegor äta i restaurangen på jobbet, just pannkakor då - of course (veckans höjdpunkt...hehe). Men jag är ju sjuk just nu och vart hemma från jobbet idag så inga pannkakor till lunch för min del.


Men efter att samlat styrka hela dagen ska jag nu äta mitt första mål och det blir självklart pannkakor.

Men vad gör man när man varken har mjölk eller ägg hemma? Jo, man gör pannkakor utan ägg. Sen hade jag torrmjölk hemma (som jag alltid har i nödsituationer), så då blev de sån mjölk. Iofs är det ju inte laktosmjölk det, men får ta en tablett till maten så kan jag äta mat med laktos i.

Så nu har jag vispat ihop ett litet eget recept på pannkakor, med lite smak av vanilj - Man tager vad man haver, som Kajsa Varg sa :).

Och steker nu pannkakorna i en gjutjärnspanna såklart som endast är till för pannkakor, det får ju inte ta någon smak från annan mat.


Men å andra sidan, vem gör inte världens goaste pannkakor om in kära moder. Så nästa gång jag kommer hem så ska jag be och få det :).


    

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Emma - 7 april 2012 23:19


" Jag är med och tävlar inne hos Elina om ett presentkort från Cutiepie.se".   ...

Av Emma - 7 april 2012 23:13


"Jag tävlar om ett paket namnnappar från namnnappen.se inne hos Elina"     ...

Av Emma - 7 april 2012 23:00

Alla hos bloggmamman Annika med sina 5 barn. Direktlänk: http://nilssonpettersson.blogg.se/category/pagaende-tavlingar.html   Tävling 1: Krypmuddar från Kalle Kryp   Tävling 2: Saker från Kläppi         ...

Av Emma - 29 oktober 2011 20:17


 

Av Emma - 16 oktober 2011 17:24


"Jag tävlar om ett presentkort värt 200kr hos Babyfiltar.com, hos Familjen Pettersson. Tävlingen hittar du HÄR"     ...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se