ett steg i taget...

Direktlänk till inlägg 22 oktober 2010

Smärta

Av Emma - 22 oktober 2010 12:32

Ja, då har man upplevt ytteligare en natt av outhärdig smärta. Eller kanske inte riktigt hela natten, men några timmar framåt morgonkvisten. Vaknade kl 4 ca av sån smärta i den vanliga delen av magen, i den magen som jag kallar mensmagen. Ja, jag har tre magar (nästan som en ko) - Det är matmagen, oromagen och mensmagen.

Gick upp på vingliga ben till toaletten och tryckte i mig smärtstillande, dubbel dos som vanligt och upptäckte att jag blödde lite smått. Hur kan det vara möjligt? Jag ska ju inte blöda med alla de hormoner jag har i kroppen, går det inte över får jag ringa gyn och fråga hur jag ska göra. Sen la jag mig med min älskade sängpartner, dvs. värmekudden.

Och att jag visste att jag inte skulle till jobbet om några timmar gjorde att jag kunde slappna av mer och låta tabletterna verka, utan oro och stress (vilket inte gör saken bättre) för att jag måste få mina timmars sömn för att orka jobba. Tabletterna började verkar efter en timme ungefär och då somnade jag och drömde att jag åkte in till gyn, akut med ambulans.

Tur att det bara var en dröm och att jag i verkligheten inte åkte in.


Ja, jag är hemma idag. Åkte hem i onsdags efter lunch då jag inte mådde bra. Så igår var jag hemma. Planerar att jobba på måndag, men som det känns nu kommer helgens planer att gå i stöpet.

Jag är inte mig själv och har inte varit det på ett bra tag. Att jag är hemma de här dagarna beror på feber och att för en gångs skull lyssna på kroppen och inte ta några febernedsättande utan låta febern va.

Men annars, jag känner mig totalt utmattad både fysiskt och psykiskt. Min koncentration, mitt minne och mitt tålamod är inte som det brukar. Ja, de är bara en bråkdel av mina symtom. Jag ska till läkaren på fredag nästa vecka och ta massa prover. Vi får se vad dem visar.

 
ANNONS
 
Emma

Emma

22 oktober 2010 19:51

Oj Oj! Vilken Linde-bo har du sprungit på nu då? SÄG! Är jätte nyfiken!:)

Okej, jag är i Jönköping den helgen.. för jag jobbar lite den helgen, har jag för mig.
Ja, när ska vi boka in min Uppsalavistelse?!:)

Jag hoppas att du mår bättre nu än du gjorde tidigare idag! Du vet att du får ringa när som helst om du behöver ventilera lite!
Ta hand om dig! Kram

http://www.starliight.bloggplatsen.se

 
Elin

Elin

30 oktober 2010 22:00

Vad jag kanner mig dum som inte varit inne pa din blogg pa sa lange. Den ar verkligen jatte vacker!

Jag kanner igen den dar mensmagen, smartan, oron, trottheten, ja allt! Jag lider med dig gumman! Hoppas att du har det lite enklare nu.

Tanker pa dig och finns har nar helst du behover nagot!

Manga manga kramar

http://endoelin.blogspot.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Emma - 7 april 2012 23:19


" Jag är med och tävlar inne hos Elina om ett presentkort från Cutiepie.se".   ...

Av Emma - 7 april 2012 23:13


"Jag tävlar om ett paket namnnappar från namnnappen.se inne hos Elina"     ...

Av Emma - 7 april 2012 23:00

Alla hos bloggmamman Annika med sina 5 barn. Direktlänk: http://nilssonpettersson.blogg.se/category/pagaende-tavlingar.html   Tävling 1: Krypmuddar från Kalle Kryp   Tävling 2: Saker från Kläppi         ...

Av Emma - 29 oktober 2011 20:17


 

Av Emma - 16 oktober 2011 17:24


"Jag tävlar om ett presentkort värt 200kr hos Babyfiltar.com, hos Familjen Pettersson. Tävlingen hittar du HÄR"     ...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se