ett steg i taget...

Direktlänk till inlägg 22 oktober 2010

Dagens funderare

Av Emma - 22 oktober 2010 22:08

Har hela dagen samlat kraft för att gå till Ica och kl 18 gick jag iväg, hade ingen mat hemma knappt så var tvungen. Var skönt med lite frisk luft.

Det var en lugn kväll. Stjärnklar himmel, vindstilla och ca 2 +.


Så då till dagens funderare:

På vägen till/från affären mötte jag flera som var klädda i, ja faktiskt termojacka, mössa och varma vantar. Med dragkedjan långt uppdragen upp över hakan. Varför undrar jag? Det var inte kallt ute och vad ska dessa personer ha på sig när det verkligen blir minusgrader och blåst ute...

Själv hade jag ett par tunna mysbyxor, en regnjacka med fleecetröja under, gympadojor och endast tunna vantar. Och trots att jag har feber ooch ofta är en frusen person så frös jag inte alls denna gång.


-------------------------------------------------------------------------------------------------

Är det okej att gå och lägga sig redan, fast klockan bara är 22.15?

Det ska jag göra iallafall, är man sjuk och trött så är man. Så skiter i va ni säger, jag och andra små barn ska sova tidigt en fredag som denna. Håll tummarna att febern är borta imorrn och jag får sova inatt, utan smärtor.  

Vem som åker ut i idol får jag veta imorgon.


GODNATT!

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Emma - 7 april 2012 23:19


" Jag är med och tävlar inne hos Elina om ett presentkort från Cutiepie.se".   ...

Av Emma - 7 april 2012 23:13


"Jag tävlar om ett paket namnnappar från namnnappen.se inne hos Elina"     ...

Av Emma - 7 april 2012 23:00

Alla hos bloggmamman Annika med sina 5 barn. Direktlänk: http://nilssonpettersson.blogg.se/category/pagaende-tavlingar.html   Tävling 1: Krypmuddar från Kalle Kryp   Tävling 2: Saker från Kläppi         ...

Av Emma - 29 oktober 2011 20:17


 

Av Emma - 16 oktober 2011 17:24


"Jag tävlar om ett presentkort värt 200kr hos Babyfiltar.com, hos Familjen Pettersson. Tävlingen hittar du HÄR"     ...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se