ett steg i taget...

Direktlänk till inlägg 7 november 2010

Fy för biverkningar

Av Emma - 7 november 2010 20:19

Lite uppdatering.


Har nu fått en ny medicin och j*la vilka biverkningar. Enligt husläkaren (som jag för övrigt inte alls tycker om) är det ju övergående biverkningar, så får väl snällt stå ut en vecka (eller två). Hur nu det ska gå!?

Detta i väntan på att jag ska få komma till min "riktiga" läkare på endocenter som är lite av en "expert" på problemet. De sa att jag skulle få komma in så fort som möjligt och är priad, men när är så fort som möjligt? I väntans tider - hoppas jag inte behöver vänta så länge.


Tänk vad det vore enkelt om man slapp biverkningarna, men nej, det ska väl inte var enkelt. Får väl inse att det faktiskt kunde varit värre.

Suck!

 
ANNONS
 
Elin

Elin

9 november 2010 22:15

Gumman! Fy fan att du ska fa biverkningar ocksa. Jag tanker pa dig och lider med dig. Kampa pa, snart ligger din kallelse dar och da javlar ska Endon och dumma tabletter fa.

Vad tar du?

Manga manga kramar

http://endoelin.blogspot.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Emma - 7 april 2012 23:19


" Jag är med och tävlar inne hos Elina om ett presentkort från Cutiepie.se".   ...

Av Emma - 7 april 2012 23:13


"Jag tävlar om ett paket namnnappar från namnnappen.se inne hos Elina"     ...

Av Emma - 7 april 2012 23:00

Alla hos bloggmamman Annika med sina 5 barn. Direktlänk: http://nilssonpettersson.blogg.se/category/pagaende-tavlingar.html   Tävling 1: Krypmuddar från Kalle Kryp   Tävling 2: Saker från Kläppi         ...

Av Emma - 29 oktober 2011 20:17


 

Av Emma - 16 oktober 2011 17:24


"Jag tävlar om ett presentkort värt 200kr hos Babyfiltar.com, hos Familjen Pettersson. Tävlingen hittar du HÄR"     ...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se