ett steg i taget...

Direktlänk till inlägg 10 november 2010

Angel

Av Emma - 10 november 2010 13:36

 
ANNONS
 
Elin

Elin

10 november 2010 22:26

Hej sweety syster!

Ursakta om denna kommentar ar flumm, ar pa mkt smartstillande just nu.

Jag forstar verkligen att du blivit deprimerad om du inte har kunnat sova. det vore det varsta som skulle kunna handa mig tror jag for jag grater om jag bara missat en natt. Eller sovit 6 timmar nagra natter i rad. Tar sjalv en lag dos antidepressivt sedan laaaang tid pa grund av att jag inte riktigt tal hormoner, blir kanslig av dem. Nu vill ingen att jag ska sluta med dem for att jag testar sa mkt nya mediciner sa det vet inte vad som gor vad. nog om det. men du ska veta att det ar ingen skamm att ta antidepressivt i alla fall. Bara sa att du inte kanner nagot negativt om det. Surt som fasiken att du ska fa idiot biverkningar dock. Kunde du inte bara fa en harlig liten paus istallet?

Jag kan saga att da jag testa provera gick jag inte upp i vikt. Samma biverkning finns pa primoluten och faktiskt pa ratt manga hormoner. Var ocksa lite orolig (sarskilt da en tjej sa att hon gatt upp 16 kg pa Lyrican jag tar nu). Men jag tycker att det ar vart att testa det! Hormonerna paverka inte min vikt. Lyrican gjorde daremot det men det satte sig pa ratt plats (peka pa brostkorgen).

Jag hoppas att din gynekolog lyssnar pa dig och ger dig det du behover! Kom ihag att oftast da man gar upp i vikt pga av hormoner sa ar det vattenvikt. Den syns inte (om den inte hamnar pa tuttarna, de svullnar ju latt) och det forsvinner (oftast).

Nej, jag ska inte lata som om jag vet allt om hormoner. Och jag tycker att du ska gora det som kanns bast for dig. Jag forstar verkligen att det ar mkt for dig just nu. Medicinkrangel kan gora en galen. Men jag tanker pa dig och finns har om du behover prata.

Jag har haft ett par jobbiga dagar. Senast idag har varit tung. Men just nu ar det mkt battre, pga smartlindringen som antligen kickat in. Men ska inte klaga, jag har lart mig att virka :D

Manga manga kramar till dig min endosyster! Kampa pa, du ar sa otroligt stark!

http://endoelin.blogspot.com

 
Emma

Emma

22 november 2010 22:49

Heeej vännen!

http://www.starliight.bloggplatsen.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Emma - 7 april 2012 23:19


" Jag är med och tävlar inne hos Elina om ett presentkort från Cutiepie.se".   ...

Av Emma - 7 april 2012 23:13


"Jag tävlar om ett paket namnnappar från namnnappen.se inne hos Elina"     ...

Av Emma - 7 april 2012 23:00

Alla hos bloggmamman Annika med sina 5 barn. Direktlänk: http://nilssonpettersson.blogg.se/category/pagaende-tavlingar.html   Tävling 1: Krypmuddar från Kalle Kryp   Tävling 2: Saker från Kläppi         ...

Av Emma - 29 oktober 2011 20:17


 

Av Emma - 16 oktober 2011 17:24


"Jag tävlar om ett presentkort värt 200kr hos Babyfiltar.com, hos Familjen Pettersson. Tävlingen hittar du HÄR"     ...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se