ett steg i taget...

Direktlänk till inlägg 24 november 2010

Blom- och chokladbud

Av Emma - 24 november 2010 21:38

T kom nyligen förbi med blommor och choklad. Och bjöd samtidigt på en liten, men dock så trevlig pratstund :).


Tack älskade arbetskamrater för blomman (och chokladen)!

  


Nu ska jag avnjuta en gul kiwi. Ja gul, de är mycket godare och innehåller dessutom mer c-vitaminer. Och å andra sidan, tål jag inte de gröna, men de gula kan jag äta. Konstig jag är va?! Haha.

Är likadant med tomater, kan äta körsbärtomater och gula tomater, men inte de "vanliga" röda.


-------------------------------------------------------------------------------------------------

Annars då, jo det börjar bli bättre, men det har vart ett helvete. Och sömnen är fortfarande inte bra. Trots sömntabletter tar det minst 1 h innan jag kan sova (man ska somna innom 30min enligt "bipack"), ibland tar det 2, 3 h. Sen sover jag endast 5-6 h. Jag har ett mål att om en vecka börjar jag jobba, men har ingen aning om hur jag ska orka om jag inte kan få bukt på sömnproblemen. Dessutom är det teambildning första dagen (eftermiddagen) och torsdag, fredag utbildning. Det är en utbildning på Ackis som jag gärna vill gå, men frågan är om jag orkar med 8h teori i tvp dagar och dessutom börja klockan 8 på morgonen, när jag inte är uppe ur sängen förrän efter 12. Det är nämligen först framåt eftermiddagen jag börjar få upp energin.

Så, ja, HUR ska det egentligen gå?! :/


Snart är det 2011 och det året kan inte bli sämre än vad 2010 vart/är.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Emma - 7 april 2012 23:19


" Jag är med och tävlar inne hos Elina om ett presentkort från Cutiepie.se".   ...

Av Emma - 7 april 2012 23:13


"Jag tävlar om ett paket namnnappar från namnnappen.se inne hos Elina"     ...

Av Emma - 7 april 2012 23:00

Alla hos bloggmamman Annika med sina 5 barn. Direktlänk: http://nilssonpettersson.blogg.se/category/pagaende-tavlingar.html   Tävling 1: Krypmuddar från Kalle Kryp   Tävling 2: Saker från Kläppi         ...

Av Emma - 29 oktober 2011 20:17


 

Av Emma - 16 oktober 2011 17:24


"Jag tävlar om ett presentkort värt 200kr hos Babyfiltar.com, hos Familjen Pettersson. Tävlingen hittar du HÄR"     ...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se