ett steg i taget...

Direktlänk till inlägg 13 december 2010

Lucia

Av Emma - 13 december 2010 16:02

En mycket trött Emma sitter i soffan. Ska bara skriva klart detta inlägg och sedan ska jag lägga mig ner och vila lite.

Kom hem för 30 minuter sedan typ och slutade 14. Men efter jag slutat stannade jag kvar på luciafirande på jobbet och sedan fikade jag med kollegorna innan jag traskade hemåt. På hemvägen hämtade jag också ut ett paket med tyg.


Dagen började inte bra idag. Jag var som vanligt uppe till 9, kände att magen inte riktigt ville sammanbeta idag, men då var det hanterbart. Tog två tabletter med Alvedon 665 mg och åt frukost och gjorde mig iordning. Framåt halvslaget blev det bara värre, smärtorna alltså, så jag tog två dexofen också. Klär på mig alla ytterkläder utan jackan och märkte att benen vek sig, jag var tvungen att sätta mig på golvet då smärtorna var hemska, främst från endomagen och ryggen. Sen minns jag inget mer utan att jag "vaknade" 9.45 liggandes på hallgolvet. Illamåendet och dåsigheten efteråt fick mig att förstå att jag hade svimmat av smärtorna, igen. Detta hände senast i augusti. Men men, efter ett tag orkade jag resa på mig och insåg att smärtstillande hade hjälp något och jag traskade sakta, sakta, men säkert till jobbet. Resterande dagen har vart ganska okej ändå, vid 14-tiden fick jag dock ta en starkare tablett, en citodon. Har fått citodon utskrivet nu för att se om de hjälper mot mina smärtor, till mitt förtret ska inte dexofen tillverkas något mer - Skit!


Ja, nu vila som sagt.


Här är en bild på luciatåget på jobbet. Det är Uppsala Lucia med tärnor. Gamlingarna från de båda boenderna satt och smålog hela tiden :).

     


 
 
Elin

Elin

14 december 2010 15:35

Gumman!! :(

Jag blir sa ledsen av att hora om din morgon. Du ar en riktig kampe darmot och jag vet att du klarar sa otroligt mycket som andra inte hade orkat med. Du ar stark!

Jag har igar (ojda det tar ett tag for mig att tanka klart) fatt ihop att illamaendet jag far da jag har riktigt ont ar endons fel. Jag har forsokt intala mig att det ar magkatarr eller nagot.

Jag tanker pa dig, syster, och jag finns har hela tiden om du behover nagot! Dromde forresten om dig inatt! Att min brorson malade pa din vagg. Hm... vad betyder det tror du? :)

Ta hand om dig!

Manga kramar

http://endoelin.blogspot.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Emma - 7 april 2012 23:19


" Jag är med och tävlar inne hos Elina om ett presentkort från Cutiepie.se".   ...

Av Emma - 7 april 2012 23:13


"Jag tävlar om ett paket namnnappar från namnnappen.se inne hos Elina"     ...

Av Emma - 7 april 2012 23:00

Alla hos bloggmamman Annika med sina 5 barn. Direktlänk: http://nilssonpettersson.blogg.se/category/pagaende-tavlingar.html   Tävling 1: Krypmuddar från Kalle Kryp   Tävling 2: Saker från Kläppi         ...

Av Emma - 29 oktober 2011 20:17


 

Av Emma - 16 oktober 2011 17:24


"Jag tävlar om ett presentkort värt 200kr hos Babyfiltar.com, hos Familjen Pettersson. Tävlingen hittar du HÄR"     ...

Skapa flashcards