ett steg i taget...

Direktlänk till inlägg 19 december 2010

Söndag...Igen

Av Emma - 19 december 2010 12:14

Ja, veckorna går fort. Jag har äntligen tagit mig ur sängen, segt värre. Har även hunnit ladda tre maskiner med tvätt. Har inte tvättat på länge så det var ett berg som behövde tas tag i. Min mage vill inte sammanbeta idag, och de gjorde den inte igår heller. Igår fick jag ta en av de starka tabletterna, men idag har jag bara tagit två av de svaga för att se om det hjälper, men jag misstänker dock att jag snart måste ta en stark. Skitmage och skitendo!


Men snart är det Jul! På onsdag åker jag hem till Jönköping och får några dagar ledigt, det behövs. Men innan det blire på tisdag läkarbesök, får vi se vad som sägs då.


Helgen har ändå till stor del vart bra. Emma har vart här :). Mycket tjöt, skvaller och mys - precis som det ska vara. Men nu har hon åkt hem, men jag åker ju snart hem till Jönköping och då ses vi igen. Tänk om vi kommer iväg till Rosenlundsbadet...haha. Det behövs att leka av sig lite.

I fredags var jag på julbord med jobbet, också det kul och mycket god och onyttig mat (vilket min mage fick erfara).


Dock har det hänt en tråkig sak som jag inte kan förstå eller fatta hur det gått till, mitt körkort är borta. Märkte det när jag var på Ica igår, en chock blev det för hur i hela friden kunde jag tappa just det kortet som ligger i ett etui under visa-koret. Men å andra sidan, tur att det inte var visakortet jag tappade. Har ringt runt överallt där jag var igår och i fredags och köpte något för att då kanske tappat kortet (för annars öppnar jag ju inte etuiet). Men än så länge ingen tur där, ska ringa åter till Fyrishov idag, där jag var på julbord i fredags. Hon jag pratade med igår lovade att kolla igenom alla stolar om jag nu mot alla odds tappat det där, hur nu det skulle gått till. Kortet har jag ändå gjort en förlustanmälan på och passet är framtaget.


Nu blire lite frukost, eller rättare sagt brunch med tanke på vad klockan är.

 
ANNONS
 
Emma

Emma

21 december 2010 01:30

Vi behöver leka av oss lite!

http://www.starliight.bloggplatsen.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Emma - 7 april 2012 23:19


" Jag är med och tävlar inne hos Elina om ett presentkort från Cutiepie.se".   ...

Av Emma - 7 april 2012 23:13


"Jag tävlar om ett paket namnnappar från namnnappen.se inne hos Elina"     ...

Av Emma - 7 april 2012 23:00

Alla hos bloggmamman Annika med sina 5 barn. Direktlänk: http://nilssonpettersson.blogg.se/category/pagaende-tavlingar.html   Tävling 1: Krypmuddar från Kalle Kryp   Tävling 2: Saker från Kläppi         ...

Av Emma - 29 oktober 2011 20:17


 

Av Emma - 16 oktober 2011 17:24


"Jag tävlar om ett presentkort värt 200kr hos Babyfiltar.com, hos Familjen Pettersson. Tävlingen hittar du HÄR"     ...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se