ett steg i taget...

Direktlänk till inlägg 19 december 2010

Upphittat, vilken tur!

Av Emma - 19 december 2010 14:33

Mitt körkort är nu åter i min ägo. Så underbart att det finns ärliga människor som lämnar in det de hittat. Så tack till den personen som lämnade in mitt kort till Ica och tack Ica för att jag nu fått tillbaka det. Även tack till hon på Fyrishov restaurang som brydde sig och letade efter mitt kort, fast det inte var där jag tappat det (men det kunde ju inte vi veta).


Glad :)


Nu måste jag ringa transportstyrelsen och meddela att mitt kort är hittat, sen hämta tvätten i tvättstugan innan min tvättid går ut och grannen kommer.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Emma - 7 april 2012 23:19


" Jag är med och tävlar inne hos Elina om ett presentkort från Cutiepie.se".   ...

Av Emma - 7 april 2012 23:13


"Jag tävlar om ett paket namnnappar från namnnappen.se inne hos Elina"     ...

Av Emma - 7 april 2012 23:00

Alla hos bloggmamman Annika med sina 5 barn. Direktlänk: http://nilssonpettersson.blogg.se/category/pagaende-tavlingar.html   Tävling 1: Krypmuddar från Kalle Kryp   Tävling 2: Saker från Kläppi         ...

Av Emma - 29 oktober 2011 20:17


 

Av Emma - 16 oktober 2011 17:24


"Jag tävlar om ett presentkort värt 200kr hos Babyfiltar.com, hos Familjen Pettersson. Tävlingen hittar du HÄR"     ...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se