ett steg i taget...

Direktlänk till inlägg 19 december 2010

Pysselsöndag

Av Emma - 19 december 2010 19:51

Har idag pysslat lite, sytt ett förkläde och två handdukar. Hittade nämligen ett sött tyg på tradera för ett tag sedan, detta var jag tvunget att ha och till mit glädje vann jag budgivningen. Fich massa tyg för ett fyndpris. Dessutom är det ett bra tyg då det är ett lite kraftigare mjukt bomullstyg med inpregerad yta (eller vad man kallar det), alltså ytan är behandlad, så spiller man kan man lätt torka av det med en trasa. Smart va :)


Blev nöjd med resultatet


     

     


Nu ska jag strax äta lite, blir stuvade makaroner och mamma Mariannes köttbullar (min mamma alltså). Sen måste jag hoppa in i duschen, och eftersom det blir att jag duschar sent hinner mitt hår inte torka ordentligt så får göra en inbakad fläta innan jag somnar.

Imorrn har jag dock lite sovmorgon. Börjar lite senare och jobbar istället eftermiddagen då vi har ett möte. Tur att jag hann tvätta klart idag, så kunde jag stryka min tvättid imorrn eftersom jag ändå slutar senare.

 
ANNONS
 
Elin

Elin

20 december 2010 18:34

HERRE GUUUUUUD VAD FINT!!! Vad du ar duktig! De dar forkladet ar verkligen ur snyggt! Vad imponerad jag ar nu. Nu blir jag verkligen inspirerad. Undrar om jag har nagot som jag kan sy om till ett forklade :P

Nu aker val gardinerna ner och sa sys det handdukar av hela bunten ;)

Manga kramar!

http://endoelin.blogspot.com

 
Emma

Emma

21 december 2010 01:31

Du är så duktig vännen!

http://www.starliight.bloggplatsen.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Emma - 7 april 2012 23:19


" Jag är med och tävlar inne hos Elina om ett presentkort från Cutiepie.se".   ...

Av Emma - 7 april 2012 23:13


"Jag tävlar om ett paket namnnappar från namnnappen.se inne hos Elina"     ...

Av Emma - 7 april 2012 23:00

Alla hos bloggmamman Annika med sina 5 barn. Direktlänk: http://nilssonpettersson.blogg.se/category/pagaende-tavlingar.html   Tävling 1: Krypmuddar från Kalle Kryp   Tävling 2: Saker från Kläppi         ...

Av Emma - 29 oktober 2011 20:17


 

Av Emma - 16 oktober 2011 17:24


"Jag tävlar om ett presentkort värt 200kr hos Babyfiltar.com, hos Familjen Pettersson. Tävlingen hittar du HÄR"     ...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se