ett steg i taget...

Direktlänk till inlägg 27 december 2010

God fortsättning!

Av Emma - 27 december 2010 16:29

Ja, då var julen över för detta år. Jag åker tillbaka till Uppsala imorrn vid lunch. Just nu sitter jag lite smått seg framför tvn. Min vanliga endosvullna mage är extra svullen efter alla onyttigheter i jul.

Mor och far kommer snart hem så ska sätta på lite kaffe så blir det fika när de kommer.

Eftersom det igår och inatt snöade (igen) var jag ute och skottade alldeles nyligen. Fick ta mina snowjoggers eftersom jag inte kan få på mig mina vanliga skor, hur ska det gå imorrn?! Nu undrar ni väl varför jag inte kan få på mig mina skor, jo det beror på att jag och far åkte längdskidor igår och jag upptäckte att mina pjäxor var lite för små. Det betydde att jag fick två stora ömmade blåsor på hälarna...AJ. Dags att köpa ny utrustning, öven skidor då de är lite för mjuka för mig.


För övrigt har julen vart toppen. Vi har dessutom vart kattvakt åt den söta och underbara katten Millie (min brors och hans tjejs katt). Åh, jag vill också ha en katt. Nu är det så tomt här utan henne, hon kan verkligen liva upp stämningen, som ett litet barn. Mysigt!

Julafton firade vi här hemma, bror och hans tjej Linn var här och även farmor och farfar kom förbi. Det var en dag med massa mys med dem man älskar och alla de traditioner som hör julen därtill.


Snart är det nyår och som vanligt har man inget inplanerat. Kanske det som vanligt dyker upp något i sista minuten. Det årerstår att se. I vilket fall som helst är jag övertygad om att år 2011 kommer att bli bättre än året som vart. Inte kan de bli mycket sämre iallafall.


Jag jobbar alla mellandagar, men har ännu inte gått upp till min fulla tid. Jobbar fortfarande bara 50%, men ska efter trettonhelgen gå upp till 25% sjukskrivning, sakta men säkert framåt alltså. Målet är att gå upp till fulltid 1 februari, återstår att se hur det går.


På onsdag, den 29e har jag fått tid till gyn. Får se vad som sägs där, vilka mediciner ska jag få nu? Hur ska vi gå tillväga för att vinna över endon och smärtorna.


Ta hand om er och god fortsättning!


        

 
ANNONS
 
Elin

Elin

28 december 2010 09:11

Vad glad jag blir att du haft en bra jul! Jag tror att många Endo magar är svullna efter denna tiden, jag har känt mig som en ballong med ben.

Lycka till hos doktorn!! Jag hoppas de ger dig en ordentlig behandling. Och att du äntligen får lite nya smärlindring som kan göra ditt 2011 toppen.

Ska vi ta och bestämma att 2011 blir året Endons ass kickas ordentligt? :)

Många många kramar!

http://endoelin.blogspot.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Emma - 7 april 2012 23:19


" Jag är med och tävlar inne hos Elina om ett presentkort från Cutiepie.se".   ...

Av Emma - 7 april 2012 23:13


"Jag tävlar om ett paket namnnappar från namnnappen.se inne hos Elina"     ...

Av Emma - 7 april 2012 23:00

Alla hos bloggmamman Annika med sina 5 barn. Direktlänk: http://nilssonpettersson.blogg.se/category/pagaende-tavlingar.html   Tävling 1: Krypmuddar från Kalle Kryp   Tävling 2: Saker från Kläppi         ...

Av Emma - 29 oktober 2011 20:17


 

Av Emma - 16 oktober 2011 17:24


"Jag tävlar om ett presentkort värt 200kr hos Babyfiltar.com, hos Familjen Pettersson. Tävlingen hittar du HÄR"     ...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se