ett steg i taget...

Direktlänk till inlägg 5 januari 2011

Min hårboll/allergiboll

Av Emma - 5 januari 2011 16:47

Ja, jag har börjat komma underfund med vad Flisan har för personlighet. Hon har temprament den damen, särskilt när hon inte får som hon vill, när hon är nyvaken tidigt på morgonen och när hon behöver gå på låda. Hon är liten i maten och gillar att sova. Äter bara en sorts mat, mkt annat passar inte damen i smaken. Hennes favoritplats är fotöljen i sovrummet alt. min säng. Hon älskar att bli borstad och att gosa, ibland får man en liten puss av henne. Men hon är hela tiden uppmärksammad på allt och sover aldrig särskilt djupt.


Än så länge har jag inte känt av allergin, är iofs snuvig, men har ju vart förkyld ett bra tag så svårt att svara på vad det egentligen är. Jag hoppas verkligen att jag kan behålla henne. Att en liten hårig boll kan göra så mkt. Jag sover till och med bättre på natten, även om jag fortfarande har svårt att somna in.

 
 
Elin

Elin

6 januari 2011 14:29

Katter är så fantastiska! Det är så lugnande och mysigt att ha en liten hårboll liggandes i knät som spinner och kelas. Jag avundas dig som har en alldeles egen.

Jag har vuxit upp med katter och min brors katt bor hemma hos mina föräldrar. Han heter Rodja, är fet och "tuttar" på tyger. Lite efterbliven är han och super söt!

Har du henne som utekatt eller bara innekatt?

Många kramar

http://endoelin.blogspot.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Emma - 7 april 2012 23:19


" Jag är med och tävlar inne hos Elina om ett presentkort från Cutiepie.se".   ...

Av Emma - 7 april 2012 23:13


"Jag tävlar om ett paket namnnappar från namnnappen.se inne hos Elina"     ...

Av Emma - 7 april 2012 23:00

Alla hos bloggmamman Annika med sina 5 barn. Direktlänk: http://nilssonpettersson.blogg.se/category/pagaende-tavlingar.html   Tävling 1: Krypmuddar från Kalle Kryp   Tävling 2: Saker från Kläppi         ...

Av Emma - 29 oktober 2011 20:17


 

Av Emma - 16 oktober 2011 17:24


"Jag tävlar om ett presentkort värt 200kr hos Babyfiltar.com, hos Familjen Pettersson. Tävlingen hittar du HÄR"     ...

Ovido - Quiz & Flashcards