ett steg i taget...

Direktlänk till inlägg 9 januari 2011

Jobb och sådant

Av Emma - 9 januari 2011 21:19

Satt och tittade lite på arbetsförmedlingens hemsida och sökte på jobb söderut, närmare hemåt. Dock var det mest semestervik i de "rätta" städerna, men dock fanns det en fast tjänst i Växjö, kanske ska jag söka den, jag vet inte. Trivs ju så otroligt bra på mitt jobb nu och att det är en fast tjänst är ju bra det med så därför tänker jag inte söka vilken tjänst som helst.

Men är osäker på om jag ska bo kvar här i Uppsala eller om jag ska flytta hemåt igen. Är otroligt klyven, finns inte mycket som håller mig kvar här, men å andra sidan är det ju inte många kompisar som bor kvar hemma heller, men då får jag närmare hem till min familj. Saknar dem så mycket just nu, de är för långt bort. Vad har jag egentligen här och göra?! Får väga för- och nackdelar med allt och fundera mer.


-------------------------------------------------------------------------------------------------

Har nästan bokat ny för ny tatuering. Är så spänd inför detta.

 
ANNONS
 
Ingen bild

Derya

12 januari 2011 13:43

Vad jobbgit det lät.
Jag är hemma hos familjen i Uppsala nu när plugget inte har dragit igång, det här är min hemstad så jag älskart. Synd att du känner så

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Emma - 7 april 2012 23:19


" Jag är med och tävlar inne hos Elina om ett presentkort från Cutiepie.se".   ...

Av Emma - 7 april 2012 23:13


"Jag tävlar om ett paket namnnappar från namnnappen.se inne hos Elina"     ...

Av Emma - 7 april 2012 23:00

Alla hos bloggmamman Annika med sina 5 barn. Direktlänk: http://nilssonpettersson.blogg.se/category/pagaende-tavlingar.html   Tävling 1: Krypmuddar från Kalle Kryp   Tävling 2: Saker från Kläppi         ...

Av Emma - 29 oktober 2011 20:17


 

Av Emma - 16 oktober 2011 17:24


"Jag tävlar om ett presentkort värt 200kr hos Babyfiltar.com, hos Familjen Pettersson. Tävlingen hittar du HÄR"     ...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se