ett steg i taget...

Direktlänk till inlägg 17 januari 2011

Trött på allt...

Av Emma - 17 januari 2011 21:06

...ja, dagen skulle vart bra då vi skulle på inspirationsföreläsning med Glada Hudiksteatern. Lilla jag hade ingen aning om vilka dessa var, men de är visst kända. Ett gäng med "normalstörda" och "utveckligsstörda" (som ledaren sa det), de spelar teater och en film kommer även ut till våren, den heter "Hur många Lingon finns det i världen" (och visades till och med på nyheterna ikväll). Ica-Jerry (Mats Melin) tillhör den gruppen visade det sig. Jag har nog hört talas om dem trots allt. http://www.gladahudikteatern.se/

Ledaren Per Johansson tror jag han hette sa många roliga och bra, tänkvärda saker. Men jag kunde inte koncentrera mig, hade så otroligt ont i magen så jag fick gå ut i halvtid.

Det var kommunen som fixade denna inspirationsföreläsning i konserthuset. Eftermiddagen avslutades med en påhittad Uppsala Kommun-låt, med melodin "Vi gräver guld i Usa".


Men till råga på allt har jag nu fått svinkoppor också - Orka! Neh, jag orkar inte med det också, varför ska jag drabbas om allt. Jag förtjänar väl det antar jag.


-------------------------------------------------------------------------------------------------

En sak till iallafall (en glädjande sak), Grattis A och C till lilla Jonthan.

 
 
Emma

Emma

21 januari 2011 16:42

Hej vännen!
Det är okej med mig, fullt upp med allt dock! Är rätt stressad över skolarbeten (har en hemtenta som ska in på söndag som jag knappt fattar). Men jag gör så gott jag kan!
Hur är allt med dig? Trist att höra det där med svinkoppor! Och du.. NEJ Du förtjänar inget av det där! <3

ÅH! har du gjort din nu! Spännande!:D Är du nöjd?
Nej jag har inte gjort min än.. jag och systrarna måste ju bestämma oss för vem som ska göra den och så att vi alla gör den samtidigt typ:D

Jag måste komma upp till Uppsala inom kort igen! Saknar ditt sällskap och gå runt i pyjamas och snacka skit på kvällarna <3 Kram!

http://www.starliight.bloggplatsen.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Emma - 7 april 2012 23:19


" Jag är med och tävlar inne hos Elina om ett presentkort från Cutiepie.se".   ...

Av Emma - 7 april 2012 23:13


"Jag tävlar om ett paket namnnappar från namnnappen.se inne hos Elina"     ...

Av Emma - 7 april 2012 23:00

Alla hos bloggmamman Annika med sina 5 barn. Direktlänk: http://nilssonpettersson.blogg.se/category/pagaende-tavlingar.html   Tävling 1: Krypmuddar från Kalle Kryp   Tävling 2: Saker från Kläppi         ...

Av Emma - 29 oktober 2011 20:17


 

Av Emma - 16 oktober 2011 17:24


"Jag tävlar om ett presentkort värt 200kr hos Babyfiltar.com, hos Familjen Pettersson. Tävlingen hittar du HÄR"     ...

Ovido - Quiz & Flashcards