ett steg i taget...

Direktlänk till inlägg 27 januari 2011

Vilken dag!

Av Emma - 27 januari 2011 19:29

Ja, det kan man säga. Ätit gott och sedan vann jag budgivningen på lägenheten, Yeh! En sten föll från mitt hjärta, vill flytta nu och få Mitt hem, bara mitt. Visst trivs jag här, men det är inte mitt och det är inte mina möbler. Flytten sker i mitten av februari (jag vet att det inte är långt fram) och kontraktet ska skrivas på imorrn. Ska troligtvis flytta den helgen då jag är nyopererad, opereras på onsdagen innan. Men det får gå, jag får ju hjälp att bära och packa får jag göra innan operationen.

Har massor av planer för denna  lägenhet, men såklart kan man ju inte göra allt på en gång, pengafråga lite det där. Men jag måste inte göra allt direkt, det får ske vartannat :).

Vill ni se lägenheten så är adressen här: http://www.hemnet.se/beskrivning/1209215?r=3


-------------------------------------------------------------------------------------------------

Neh, orkar inte skriva mer nu. Ska kolla på vänner, prata lite me mor och far, maila banken (och min bankkvinna), ta lite kvällsmat och sen dejta kudden. Upp tidigare än vanligt imorrn för att gå till mäklaren och skriva på kontraktet.


-------------------------------------------------------------------------------------------------

Nehe, vart inget vänner så får slötitta på halv åtta hos mig istället. Kanske ska börja packa lite saker jag inte använder :)

 
ANNONS
 
Ingen bild

Lisa

28 januari 2011 07:33

Grattis till lägenheten, äntligen fick du tag på en!Kram

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Emma - 7 april 2012 23:19


" Jag är med och tävlar inne hos Elina om ett presentkort från Cutiepie.se".   ...

Av Emma - 7 april 2012 23:13


"Jag tävlar om ett paket namnnappar från namnnappen.se inne hos Elina"     ...

Av Emma - 7 april 2012 23:00

Alla hos bloggmamman Annika med sina 5 barn. Direktlänk: http://nilssonpettersson.blogg.se/category/pagaende-tavlingar.html   Tävling 1: Krypmuddar från Kalle Kryp   Tävling 2: Saker från Kläppi         ...

Av Emma - 29 oktober 2011 20:17


 

Av Emma - 16 oktober 2011 17:24


"Jag tävlar om ett presentkort värt 200kr hos Babyfiltar.com, hos Familjen Pettersson. Tävlingen hittar du HÄR"     ...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se