ett steg i taget...

Direktlänk till inlägg 31 januari 2011

Ja...

Av Emma - 31 januari 2011 18:02

Jag älskar tomtegröt, också kallad risgrynsgröt så därför håller jag på och gör detta. Riset är klart om ca 5 minuter, sedan in i ugnen i 30 minuter, och vips så är det klart. I ugnen sköter det sig själv. Massa smidigt. Ska inviga min nya gryta också, en ugnssäker sådan som ska bli min grötgryta :).


Annars har det idag vart fullt upp. Min sjukgymnast har vart sjuk så jag tog lite av hennes jobb. Möte också på eftermiddagen.

Efter jobbet vart det veterinären med sötaste Flisan (katten). Hon skulle ta bort stygnen efter operationen (kastrering). Hade läkt jättebra. Hon har dock lite tandsten så fick boka en tid för detta då hon måste få lugnande. Blir veckan innan jag opereras. Då får hon också sin andra vaccinationsspruta.


För övrigt planerar jag för fullt inför flytten, längtar så. Men först ska jag opereras samma vecka och den helgen flytt. Jag som inte får lyfta något tungt får stå och peka och de andra får jobba. Detta tycker jag inte om dock. Jag har redan packat lite...haha. Alltså de saker jag inte använder.


Nepp, nu vart riset klart så ska stoppa den ickefärdiga gröten i ugnen.


Hej svejs och på återseende!

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Emma - 7 april 2012 23:19


" Jag är med och tävlar inne hos Elina om ett presentkort från Cutiepie.se".   ...

Av Emma - 7 april 2012 23:13


"Jag tävlar om ett paket namnnappar från namnnappen.se inne hos Elina"     ...

Av Emma - 7 april 2012 23:00

Alla hos bloggmamman Annika med sina 5 barn. Direktlänk: http://nilssonpettersson.blogg.se/category/pagaende-tavlingar.html   Tävling 1: Krypmuddar från Kalle Kryp   Tävling 2: Saker från Kläppi         ...

Av Emma - 29 oktober 2011 20:17


 

Av Emma - 16 oktober 2011 17:24


"Jag tävlar om ett presentkort värt 200kr hos Babyfiltar.com, hos Familjen Pettersson. Tävlingen hittar du HÄR"     ...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se