ett steg i taget...

Direktlänk till inlägg 20 februari 2011

Flytt samt operation - check

Av Emma - 20 februari 2011 20:15

Lite uppdatering...

Ja, då var det söndag igen och denna intensiva vecka är över. Mor min kom i tisdags då jag skulle in för operation i onsdags morse. Operationen gick bra, de rensade lite och tog bort endohärdar, en cysta samt en knöl av något slag. Det satt lite härdar väldigt nära urinröret, men de fick de låta vara eftersom det finns risk att de förstör urinröret då de bränner bort härdarna. Höger sida var mest "drabbad" av endo, så är fortfarande öm och svullen. Om du undrar hur svullen så kan man tro att jag är gravid i 6 månaden, det är jag dock inte. De tre hålen på magen läker på, de har redan börjat klia lite. Äter nu högre dos av mina hormoner, samt remiss till kurator och sjukgymnast på endokliniken. Återbesök om 2-3 månader. Läkarn övervägde att jag skulle börja ta sprutor, men det ville jag inte om det fanns något alternativ, så först högre dos av medicinen.

Flytten gick också bra, men det är sjukt vad mycket grejer man har samlat på sig. Så nu passar jag på att slänga en del grejer samt skickar en del till värgörenhet. Här ska inte sparas något direkt, eller jo lite... haha. Har ett stort förråd i den nya lägenheten, så bra alltså. För övrigt är jag jättenöjd med lägenheten. Och jag är så oerhört glad åt min familj, att de hjälpte mig med flytten. Det grämde mig kan jag säga att jag inte knde hjälpa till att bära. När ingen såg bar jag i lägenheten ändå (är ju så svårt att be om hjälp hela tiden), men det skulle jag inte gjort - det kändes i magen så att säga, isch!

Har tagit en paus nu i allt uppackande och tittar på Solsidan. Blir nog snart sängen, är trött. Imorrn blire jobb igen.


Flisan kom precis och lade sig bredvid mig i soffan för att mysa lite - älskade katt. Hon har vart lite orolig de senaste dagarna (pga. flytten), men nu hoppas jag att hon kan slappna av igen när vi kommit i ro här.


Godnatt allesammans!

 
ANNONS
 
Ingen bild

Lisa

21 februari 2011 18:30

Hej!
Vad trevligt med lite uppdatering. Vad bra att operationen och flytten har gått bra. Kommer och hälsar på någong gång. Må så gott! Kram

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Emma - 7 april 2012 23:19


" Jag är med och tävlar inne hos Elina om ett presentkort från Cutiepie.se".   ...

Av Emma - 7 april 2012 23:13


"Jag tävlar om ett paket namnnappar från namnnappen.se inne hos Elina"     ...

Av Emma - 7 april 2012 23:00

Alla hos bloggmamman Annika med sina 5 barn. Direktlänk: http://nilssonpettersson.blogg.se/category/pagaende-tavlingar.html   Tävling 1: Krypmuddar från Kalle Kryp   Tävling 2: Saker från Kläppi         ...

Av Emma - 29 oktober 2011 20:17


 

Av Emma - 16 oktober 2011 17:24


"Jag tävlar om ett presentkort värt 200kr hos Babyfiltar.com, hos Familjen Pettersson. Tävlingen hittar du HÄR"     ...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se